Spelförslag: Portland Winterhawks vs Silvertips 12/3

Portland Winterhawks- Everets Silvertips / WHL/ Canada

Matchen:

Då skrällarna i NHL avlöste varandra i helgen så har jag valt att kolla in ett spelförslag från WHL ligan och en hockey match mellan Portland Winterhawks och Everets Silvertips. En match man kanske inte behöver lasta allt man äger och har på men en kul match att spela på då jag tror att det kommer bli en del mål i och där jag sätter hemmalaget Portland Winterhawks som vinnare i ML till 1.76 gånger pengarna. Det är första gången jag rekar en match från den här ligan men debuterna hittills har resulterat i vinster

Det är ettan mot tvåan i tabellen och det är Everets Silvertips som leder med 6 poängs marginal ner till sina motståndare. MEN det är Portland Winterhawks som vunnit 2 av dom 3 senaste möterna 2018. Både 3-0 hemma sist och 4-3 borta. Den tredje matchen va så jämn att man föll på straffar och förlorade med 4-3.

Portland Winterhawks kommer med 4 vinster och en förlust till den här matchen.

Everets Silvertips med 3 vinster, en förlust och en övertidsvinst.

Jag var först inne på att lägga ett underspel på 6,5 till 1,73 men dessa matcher kan egentligen gå hur som helst. Ser man till båda lagens 5 senaste matcher så har Portland Winterhaks matcher slutat med 8,8,7,11 och 5 mål. Everets Silvertips matcher har slutat 5,7,2,6,7. Inbördes möten som jag nämnde ovan har slutat under 6,5 i 2 av mötena men ML har ett högre spelvärde och därför ska det testas. Det som kan tala emot hemmalaget är att man är bättre borta än hemma men jag följer odds sättarens 1.76 och jobbar in Portland Winterhawks idag. Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Portland Winterhaks ML

Odds:1.76

Spelstopp: 01.00
Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Portland Winterhawks vs Silvertips 12/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades