Spelförslag: Perth Glory vs Western Sydney 28/1

Perth Glory– Western Sydney A-leauge Australia

Matchen:

Det var som sagt inte mycket spelvärde i en Bayern Munchen seger igår, men kunde man inte bespara sig det sista målet så att man kunde hålla vinstraden intakt? Oavsett vad så får jag tacka för att Villareal gjorde sitt igår kväll och räddade upp situationen och avgjorde redan efter 17 minuter. Dagens spelförslag är återigen hämtad från Australien och kommer nog inte städas av lika snabbt som Villareal gjorde det, men om Western Sydney utnyttjar Perth Glorys urusla form idag så ska man ses med en bra chans att gå segrande ur den här duellen idag därav dagens spelförslag.

2 faktorer jag har hakat upp mig på i denna match är. 1) Western Sydney har inte vunnit borta mot Perth Glory sedan 2012. 2) Det som talar för att den sviten hänger löst är Perth Glorys urusla form. Lagen kommer i skrivande stund med 5 raka förluster bakom sig. Western Sydney gör det inte. Man kommer med 1 förlust, 2 oavgjorda och 2 förluster så dags formen ligger just nu på deras sida.

Sett till tabell formen så ligger Perth näst sist på en nionde plats och har bara 3 poäng  upp till sina motståndare som just nu innehar sjätteplatsen på 19 poäng. Båda lagen står sig relativt jämnt i målskillnad. 17/27 för W.S och 19/36 för Perth.

Perth Glory har 5 vinster, 1 oavgjord och 11 förluster i A-leuage, Western Sydney har 7 vinster, 5 oavgjorda och 5 förluster. Varav samtliga av deras 5 oavgjorda har kommit på resande fot. Detta får mig att syna det generösa speloddset på 1.90 att Western Sydney vinner sin match idag och kör ett DNB att få pengarna tillbaka vid oavgjord. Just av den anledningen att Perth Glorys är helt ur form för tillfället. Lycka till vid rygg!

Mitt spreadsheet:

Speltips: Western Sydney DNB

Odds: 1.90

Spelstopp:10.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Perth Glory vs Western Sydney 28/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades