Spelförslag: Pelicans Lathi vs Lukko Rauma 13/2

Pelicans Lathi – Lukko Rauma  SM-liga Finland

Matchen:

Jag hämtar det generösa spelförslaget på 1.76 hos Betfinal faktiskt då jag anser att Pelicans Lathi ska ses med en mycket stor chans att göra över 2,5 mål. Man spelar en bra hockey och trots att man ligger 2 poäng bakom Lukko Rauma efter 52 spelade omgångar så talar åtminstone inbördes möten för att hemmalaget fixar linan, vilket man har gjort i 4 av dom 5 senaste mötena. 5-2, 3-4, 1-2, 3-0 och 7-3.

Pelicans Lathi har tagit 10 av totalt lagets totalt 19 segrar hemma, 9 av 14 har slutat oavgjort och bara 7 av 19 matcher har slutat med förlust. Av Pelicans Lathis 26 hemma matcher har man gjort 82 mål framåt och släppt in 77. Det ger ett målsnitt på 3,15 mål framåt och 2,96 mål bakåt vilket stärker teorin att denna matchen ska ses som en bra chans att gå in idag. Laget har dessutom spelat över 5,5 mål vid 15 tillfällen och under vid 11 tillfällen. Pelicans 10 senaste hemma matcher har slutat följande:

4-1, 4-2, 2,5,3-4, 2,4, 4-5,3-2 5-4,2-3,3-1.  Med andra ord så har 7 av 10 matcher gått över 2,5 mål med eller utan övertid. Vilket även detta stärker teorin att dagens spelförslag ska ses med 70 procent chans att gå in om allt går vägen.

Trots att Lukko Rauma ligger 2 poäng före sina motståndare  så är man sämre och mer defensivt på resande fot. Bland annat så har man bara tagit 7 segrar, 5 oavgjorda och stått för 14 förluster på sina 26 borta matcher. 56 mål framåt och 68 mål bakåt ger målsnittet 2,15/ 2,62.

Laget är känt för att spela defensivt då lagets 18 av totalt 35 matcher under 5,5 mål har kommit i bortaspelet så finns det inget som säger att denna matchen inte kan sluta 3-2 ordinare tid eller varför inte 3-1 efter 60 minuter. Jag synar det fina oddset på 1.76 ikväll. Lycka till !

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Pelicans Lathi

Odds: 1.76

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Pelicans Lathi vs Lukko Rauma 13/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades