Spelförslag: Paris vs Flensburg Handewitt 17/2 Målproduktion testas till 1.80

Paris– Flensburg/ Champions Leuage / Handboll

Matchen:

Jag tar mig en titt på handbollen champions Leauge idag och hämtar hem ett fint spelförslag mellan Paris och Flensburg Handewitt. Mästarnas mästare Paris, troligtvis ett av världens bästa handbollslag med världs stjärnor på varje position ställs mot tyska Flensburg som har stått upp bra mot PSG i några matcher och vann faktiskt hemma mot dom den 30e september förra året med 33-29. Jag tror inte att den bedriften upprepas ikväll. Vad jag däremot tror är att Paris passerar över 30,5 mål idag på Betfinal till fina 1.80 gånger pengarna. Och varför jag tror det är hur man har spelat sina sista 5 matcher.

40-31, 26-31,17-42, 33-30, 27-39. På dom 5 senaste matcherna har man 4 vinster och en förlust mot Montpellier (33-30). I samtliga av dessa matcher har laget gått över 30 mål och i 3 av dessa har man gjort det med en väldigt god marginal.  Nu när till och med spelbolagen gör sig övertygad om att man lyckas med det så har flera bolag redan sänkt oddset. I skrivande stund står faktiskt Paris över 30,5 mål i 1.80 gånger pengarna på Betfinal och att man inte gör det står i 1.95

. Ett väldigt generöst odds med tanke på vilka utklassnings siffror laget bjuder på när man lägger in en högre växel. Hemma står man sig också väldigt bra med 5 raka segrar varav 3 av dom har även det slutat med över 30,5 mål och släpper i snitt inte in mer än 23 mål per match medans man däremot snittar fina 30.83 mål framåt.

1:an mot tvåan i gruppen och jag sätter Paris över 30,5 mål till 1,80. Lycka till men inte för mycket!

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Paris ö30,5

Odds: 1.80

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Paris vs Flensburg Handewitt 17/2 Målproduktion testas till 1.80 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades