Spelförslag: OV Helsingborg vs Ystads IF 22/2 Nere för räkning?

OV Helsingborg – Ystads IF

Matchen:

Ov Helsingborg stod för ännu en förlust senast mot Redbergslid och fick i den matchen se sig besegrade med 21-30. Vi studsar tillbaka efter gårdagens förlust på Paris som för andra matchen i rad inte orkade med att leva upp till våra förväntningar och kollar istället in matchen mellan hemmalaget OV Helsingborg och Ystads IF som bjuds på det fina oddset 1.75 på att matchen går under 55,5 mål idag och jag anser återigen att det finns in en stor risk att den gör det. Frågan är om inte OV Helsingborg har gett upp säsongen och istället ställt in sig mentalt på att man kommer åka ut i år. Det finns ingenting som talar för att man inte skulle göra det.

Jag anser att spela denna matchen under 55,5 mål känns givet då Helsingborg som jag nämnde för några dagar sedan har förtvivlat svårt att nå över 24,5 mål per match. För att citera en tidigare rek i veckan:

/ Elitserien/ Sverige

“12 av 15 gånger har laget spelat under denna lina och för att för fördjupa oss lite mera så tar vi en titt på ov Helsingborgs hemma statistik. Laget ligger sist på 8 poäng och kommer åka ur serien i år då laget bara har vunnit 4 gånger den här säsongen, Samtliga har kommit på hemmaplan där man även radat upp 14 förluster. Laget har endast stått för 409 mål framåt på dessa 18 matcher och släppt förbi sig 488 mål. Det gör att oddset på 1.95 känns väl intressant då det ger ett snitt på 22,27/ 27.11. Man snittar alltså 22 mål framåt.”

Ystads IF har gjort 516 mål på 19 borta matcher och har släppt in 553. Det ger totalt 27,16 /29.11. Men att man släpper in så många mål idag mot Helsingborg ser jag som högst osannolikt. Vill poängtera att  lagets 5 av 6 senaste matcher har slutat med över 55,5 mål men det har varit mot topplag som HK Malmö, Kristianstad, Lugi, Guif bland annat. OV Helsingborg har spelat under 55,5 mål i 11 av sina 13 senaste.

Jag synar att man gör det för 12e gången ikväll. Lycka till.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Under 55.5 mål

Odds: 1.75

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: OV Helsingborg vs Ystads IF 22/2 Nere för räkning? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades