Spelförslag: OV Helsingborg vs Redbergslid 19/2 Ett målsnitt på 22,27 synas

OV Helsingborg – Redbergslid

Matchen:

Bottenlaget OV Helsingborg gästas av serie sexan Redbergslid. Jag lägger dagens spelförslag på hemmalaget och att man gör under 24,5 mål. Idag ger det fina 1.95 gånger pengarna på Betfinal.

Ett Oerhört generöst odds och verkligen ingen omöjlighet att slå in då jag har kollat in lagets slutresultat. Jag har kollat så långt bak som till den 10 november förra året. Det är ju en fascinerande rad till varför jag tror att man lyckas göra det igen.

Man har spelat 14 matcher från den angivna datumet fram tills nu och har gjort under 24,5 mål vid 11 av dessa tillfällen! Alltså läs raden igen. 11 av 14 gånger har laget spelat under denna lina och för att för fördjupa oss lite mera så tar vi en titt på ov Helsingborgs hemma statistik.

Laget ligger sist på 8 poäng och kommer åka ur serien i år då laget bara har vunnit 4 gånger den här säsongen. Samtliga har kommit på hemmaplan där man även radat upp 14 förluster. Laget har endast stått för 409 mål framåt på dessa 18 matcher och släppt förbi sig 488 mål. Det gör att oddset på 1.95 känns väl intressant då det ger ett snitt på 22,27/ 27.11. Man snittar alltså 22 mål framåt.

/Elitserien/ Sverige

Nu möter man Redbergslid som på sin sjätteplats är så gott så som klart för slutspel. De kommer till bortaspel med 13 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster och 508 gjorda mål framåt. Man har släppt förbi sig 452 mål och har då ett snitt på insläppta mål på 25,11.

Det snittet jämfört med Ov Helsingborgs 22,27 gör att jag tror att denna matchen går under 24 mål för Helsingborg. för en 12e gång sen den 10e November 2017. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: OV Helsingborg under 24,5 mål

Odds: 1.95

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: Betfinal 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: OV Helsingborg vs Redbergslid 19/2 Ett målsnitt på 22,27 synas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades