Spelförslag: OV Helsingborg vs IFK Skövde 2/3

OV Helsingborg-IFK Skövde / Handboll / Elitserien

Matchen:

OV Helsingborg mot IFK Skövde i Idrottens Hus ikväll och jag har lagt dagens spelförslag på ett underspel. Vi bjuds på 1,73 att matchen går under 55,5 mål och med tanke på att OV Helsingborg inte har någonting att spela för längre, då man är är så gott som klar för nedflyttning till Allsvenskan nästa säsong. Jag anser att spela denna matchen under 55,5 mål känns givet då Helsingborg som jag har nämnt tidigare har förtvivlat svårt att nå över 24,5 mål per match. För att citera en tidigare rek:

“13 av 16 gånger har laget spelat under denna lina och för att för fördjupa oss lite mera så tar vi en titt på ov Helsingborgs hemma statistik. Laget ligger sist på 8 poäng och kommer åka ur serien i år då laget bara har vunnit 4 gånger den här säsongen, Samtliga har kommit på hemmaplan där man även radat upp 18 förluster. Laget har endast stått för 501 mål framåt på dessa 18 matcher och släppt förbi sig 610 mål. Det gör att oddset på 1.73 känns väl intressant då det ger ett snitt på 22,77/ 27.73. Man snittar alltså 22 mål framåt.”

För att denna matchen inte ska gå in så krävs det att denna matchen slutar exempelvis slutar 26-30 eller att lagen följs åt upp till 28-28. Detta kommer troligtvis inte att hända då OV Helsingborg är alldeles för dåligt för att hålla elitserie nivåklass.

IFK Skövde kommer till borta spel med 5 vinster och 14 förluster, vilket kanske inte är dom mest övertygande siffrorna att bjuda på men  det ska råda tillräckligt stor klass lagen emellan till att IFK Skövde vinner denna matchen med ett komfortabelt resultat och sätter ett utgångstips på 28- 25.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Under 55,5 mål

Odds:1,73

Spelstopp: 19.00

Tipsa om Spelförslag: OV Helsingborg vs IFK Skövde 2/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades