Spelförslag: Oita Trinita-Roasso Kumamoto 3/6

MATCHEN: 

Vi drar igång en tidig match från Japan och jag har lagt dagens spelförslag på Asian -1 på Oita Trinita till 2. 33 gånger pengarna.  Uddamåls vinst och pengarna tillbaka. 2 måls vinst och hela beloppet in på kontot. Kalla mig galen om man ska se till inbördes möten genom åren men det viktigaste är att man förstår reken och hur jag resonerar idag. Roasso Kumamoto kommer med 3 raka 2 måls förluster på resande fot. 3-1, 4-2, 3-1 och ska man se till dom 5 senaste hemma som borta matcherna så har laget förlorat 4 matcher och vunnit 1.

Åt andra hållet så kommer Oita Trinita till matchen med 4 raka matcher där man har gjort 2 mål i varje match. Det är klass skillnad på dessa 2 lagen. Roasso Kumamoto har bara 2 segrar på resande fot, 1 oavgjord och 5 förluster. 11/19 i målskillnad på 8 matcher. Oita Trinita, 1 poäng  efter serieledarna med 9 segrar, 4 oavgjorda och 3 förluster har tagit 4 segrar på hemmaplan och samtliga 4 oavgjorda resultat.

Sett till Roasso Kumamotos borta facit så ska Oita Trinita vinna den här matchen. -1 Asian passar bra till fina  2.33 idag.

Oita Trinita:

Oita Trinita är ett topplag i J2-leauge och är inte lätt att besegra, Bara 3 förluster på 16 liga matcher har det blivit. Ett lika stabilt hemma lag som bortalag där man på resande fot har tagit 71 procent av alla sina segrar. Och där man hemma bara har förlorat 1 av 9 matcher.#Oita Trinita har gjort mål eller mer i sina 4 senaste matcher.

Roasso Kumamoto:

Roasso Kumamoto kommer till bortaspel med 3 raka förluster och har släppt in mål i SAMTLIGA bortamatcher den här säsongen men har också gjort mål i 88 procent av alla gångerna och har gjort det i dom 5 senaste matcherna man har spelat. Men deras bortastatistik övertygar mig att man åker på en ny förlust idag. 2-0, 2-1. 3-1?

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Inga möten har ägt rum denna säsongen. Men Oita vann båda mötena förra året.

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Oita Trinita har gjort 2 mål eller fler i dom 4 senaste liga matcherna

✅ Roassos Kumamotos borta statistik

⚠ Oita Trinita har släppt in minst 1 mål i dom 5 senaste hemma matcherna

Speltips: Oita Trinita, pengarna tillbaka vid uddamåls vinst, 2 mål seger= vinst

Odds: 2.33

Spelstopp:07.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Oita Trinita-Roasso Kumamoto 3/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades