Spelförslag: Odd vs Lillestrøm 8/7 “88 procent träffsäkerhet till 1.83”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

Gårdagen bjöd på en 100 procentlig insats när alla 3 spelen satt galant. Jag hoppas att kunna spinna vidare på matcher med lite lägre odds och matcher som håller ungefär samma snitt som tidigare runt 1.80.

Denna matchen är inget undantag då linan över 2,5 mål är satt på 1.83 gånger pengarna och under är satt till 1.98. Jag är nästan beredd att hålla med spelbolagen att risken för att denna matchen kommer gå över är 88 procent just nu.

88 procent är nämligen facit för Lillestrøm som på sina 8 bortamatcher har spelat över 2,5 mål i 7 av dom.Det är som natt och dag då man hemma har spelat under den linan i 6 av 7 gånger. Vilket även förklarar senaste matchen lagen möttes där man fick med sig 0-0 hemma.

Odd BK har spelat mer än hälften av alla sina hemma matcher över denna lina, 5 av 8 gånger för att vara exakt men har också sett till hela säsongen gått över detta spel i 10 av 15 matcher. Detta gör att jag synar 1.83 på att man gör det en elfte gång den här säsongen.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Odds Ballklubb:

Odd BK ligger på en tionde plats i ligan och det skiljer bara 3 poäng mellan dom och Lillestrøm. En intressant aspekt att ta med i denna matchen är att Odd BK har spelat över hälften av alla sina matcher över 2,5 mål och för att fin dra det lite så har man gjort det i 5 av 8 hemma matcher.

Man har också gjort 15 av lagets totalt 20 mål på hemmaplan. Intressant att ta med i beräkningen om man tänker på att Lillestrøm har släppt in 17 av lagets totalt 22 mål på resande fot.

Lillestrøm:

Lillestrøm har förvisso misslyckats med att vinna någon av sina 6 senaste matcher och har förlorat nästan alla sina bortamatcher den här säsongen. Trots det har man gjort mål i nästan alla dessa matcher och man har en förmåga att göra målen i första halvlek.

En annan förmåga laget har är att man har spelat 88!!!! procent av alla sina bortamatcher över 2,5 mål. Dvs i 7 av lagets 8 matcher på resande fot har gått över den linan. Lillestrøm har dessutom släppt in minst 1 mål i alla dessa bortamatcher.

Inbördes möten: 

Båda lagen möttes senaste den 10e Juni i en match som slutade 0-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ .Lillestrøm har spelat 88 procent av alla sina bortamatcher över 2,5 mål

✅  Odd BK har spelat över den linan i 62 procent av alla sina hemma matcher

⚠ Man möttes för knappt en månad sedan i en 0-0 match

Speltips: över 2,5 mål

Odds: 1.83

Spelstopp: 18.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

 

Tipsa om Spelförslag: Odd vs Lillestrøm 8/7 “88 procent träffsäkerhet till 1.83” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades