Spelförslag: Numancia vs La Hoya Lorca CF 9/12 La Liga 2

 Numancia–La Hoya Lorca CF

4 raka kryss matcher. Vi tar det en gång till. 4 raka kryss matcher på 4 försök. Hur ofta händer det? Det händer tydligen mig och jag bara känner hur frustrationen inombords växer allt mer. Jag skriver ner allting jag känner som om det vore nån slags blogg men det är det ända sättet att få ut det jag känner. Körde en tatuering på en polare i Koh Tao i våras med en budskap som jag och min älskade bror Danne alltid körde under åren vi bodde i Australien och reste runt “Släpp lös djävulen så dansar änglarna” Killen som gjorde det är från Belfast, drack rökte och söp varje dag. Hans morsa va en äkta katolik och är strängt emot allt som förknippas med tatueringar sprit fest och sena nätter. Jag försöker tänka på hennes reaktion för att göra mig själv lite gladare och släppa den värsta frustationen. Men idag ska bara boll helvetet in. Det är färdiglekt känner jag..

Dagens match:

Gick igenom odds förslagen idag och fann en match från den spanska andra ligan till ett spelvärt odds på 1.74. Inser mer och mer att Betfinal inte är så dumt att spela på trots allt. Högre odds jämfört med Unibet som man har kört med i alla år. Numancia ligger på en 5e plats i ligan men är långt ifrån uträknade då man endast ligger 4 poäng bakom serie ledarna  Huesca.  Man har spelat 17 matcher in på säsongen och Numancia står på 8 segrar, 4 oavgjorda och 5 förluster. Men deras resultat och placering är inte deras spel generellt. Deras styrka ligger i deras hemma spel där man oavsett tabellläge har vunnit 6 av 8 matcher och bara förlorat 2 av dom. Av lagets totalt 23 mål framåt så har 14 av dom gjorts på hemmaplan och man har endast släppt in 6 av lagets 19 mål baklängesmål inför sin publik. Nu möter man La Hoya Lorca som inte nog med att man ligger på en 20e plats av ligans totalt 22 lag, nu åker man till Los Pajaritos Stadion med 8 spelade bortamatcher, med en vinst, 1 oavgjord och 6 förluster. Och desutom med en målskillnad på 6/13. Jag ser för en gång skull ett ljus i tunneln att denna förbannelse med 4 kryss i rad tar slut idag och jag kan börja en ny winningstrike till fina 1.74 gånger pengarna. Lycka till

Tipsa om Spelförslag: Numancia vs La Hoya Lorca CF 9/12 La Liga 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades