Spelförslag: Newcastle Jets- Western United 22/12

Newcastle Jets –Western Sydney  A-Leauge Australien

Vi kan inte leta efter meningen med livet på samma sätt som vi letar efter ett borttappat klädesplagg. Vi måste själva skapa den. Vi måste själva bestämma dess innehåll och uppleva den på vårt eget individuella sätt.

Ingen kan uppleva meningen med livet i vårt ställe, eller tala om för oss vad som ger oss en mening i livet, även om all vår påverkan försöker. Det är ett sorligt faktum att vi så lätt går i reklammakarnas fällor när de försöker övertyga oss om att lyckan ligger i att köpa den rätta drycken, de rätta kläderna, den tjusiga bilen, den nya mobiltelefonen, den väldoftande deodoranten.

Till och med de klokaste bländas av TV reklamens bildkaskader eller förföriska annonser som lockar oss att tro att vi också kan förändra våra liv om vi går över till en ny tandkräm. Om vi bara gav oss tid att tänka efter skulle vi inse att inget här i världen som erbjuds eller förvägras oss kan göra oss lyckliga såvida vi inte själva upplever det så.

De lyckligaste människorna som har funnit en mening i sitt liv skulle förmodligen fortfarande vara lyckliga om de berövades alla sina ägodelar.

Du kan bara leva ditt eget liv och du lever bara en gång. Därför borde du, för din egen lyckas skull, göra det bästa av ditt liv och inte kasta bort ditt hopp, dina drömmar och ditt liv. Ta istället vara på att du finns till och tvivla aldrig på dig själv. Med andra ord. Ta mig tillbaka till Australien. Landet som har gett mig allt.

Matchen:

En fin match som drar igång redan på morgonkvisten.  Och jag hämtar den från Australien faktiskt. Landet som gjorde att jag kan sitta här idag med fru och barn och 2,5 års erfarenhet rikare.

Newcastle Jets hemma mot Western Sydney.  Och jag väljer att spela en rak etta på en Newcastle seger idag. Man har en skadefri trupp och har har startat säsongen otroligt bra. Man ligger på en andra plats, med 7 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. 25/13 i målskillnad. Läs statistiken under.

 

Statistik:

Newcastle United hemma statistik den här säsongen är 3-2-1  13/7 i målskillnad. Western Sydney borta statistik är 1-4-1.  Målskillnad 7/7. Ett väldigt kryssvänligt bortalag som har det gjort mot alla topp 3 lagen i år, både mot Sydney FC, 1-1,Melbourne Heart, 1-1, och faktiskt 1-1 borta mot Newcastle United i början på säsongen.

Newcastle spelar fruktansvärt defensivt och har gjort det i 5 av 6 bortamatcher. 83 procent med andra ord. Men samtidigt så har Newcastle spelat över 2,5 mål hemma i 5 av 6 tillfällen. Och totalt 10 av 11 matcher denna säsongen.

Jag går för att Newcastle vinner idag av denna statistik men att man kommer göra det med en uddamåls seger. Båda lagen kommer till spel utan skador eller avstängningar. Matchens enda målskytt kanske heter Roy O’Donovan ikväll som gjort flest mål för Newcastle Jets med 7 mål hittills?

Mitt spreadsheet

 

        Speltips: Newcastle Jets

Tipsa om Spelförslag: Newcastle Jets- Western United 22/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades