Spelförslag: Newcastle Jets vs Sydney FC 3/3

Newcastle Jets – Sydney FC/ A-Leauge/ Australia

Matchen:

Newcastle Jets möter Sydney FC idag och jag hoppas att dagens spelförslag på 1.50 inte bjuder på några större överraskningar än vad den igår bjöd på. Den ända anledningen till att gårdagen inte gick in berodde på ett fruktansvärt ineffektivt Melbourne City i första halvlek. 76-24 i bollinnehav. 0-1  efter 45 minuter. En uppvisning på ett läckande försvar i världsklass i andra halvlek och 2-1 förlusten va ett faktum efter 90 minuter. Men vi blickar framåt och jag har kollat närmare på dagens match mellan Newcastle Jets och Sydney FC där under 1,5 mål spelas i halvtid till 1,50 gånger pengarna.

Serie tvåan Newcastle spelar sin bästa fotboll på väldigt länge och har spelat ihop 41 poäng på 21 matcher. Man har stått för 12 vinster, 5 oavgjorda och 4 förluster så långt in på säsongen och man har spelat otroligt bra på hemmaplan. 7 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster.24/10 i målskillnad. Laget har gjort mål i samtliga 11 matcher.

Suveräna serieledarna Sydney FC kommer till spel med en fantastisk säsong bakom sig. 16 vinster, 4 oavgjorda och bara en förlust. Deras bortaspel får mig att spela under 1,5 mål i halvtid. Man har 8 vinster, 1 oavgjord och en förlust.Och har bara släppt in 4 mål på 10 matcher och stått för 22 framåt.

Jag ser en match bild framför mig där Sydney kommer ta kommandot direkt och sätta press på Newcastle genom att spela bollen större delen av första halvlek på deras planhalva och Newcastle kommer försvara sig. Man kommer få en del chanser såklart men som jag nämnde ovan så är det fruktansvärt svårt att göra mål på Sydney FC på resande fot. Något som bara 3 lag har lyckats med. Under 1,5 mål i första halvlek spelas. Lycka till!

.Mitt Spreadsheet:

Speltips: Under 1,5 mål första halvlek

Odds: 1.50

Spelstopp: 07.35

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Newcastle Jets vs Sydney FC 3/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades