Spelförslag: Newcastle Jets vs Melbourne Victory 3/2

Newcastle Jets – Melbourne Victory A-Leauge Australia

Matchen:

Melbourne Victory fick ordentligt med smisk på fingrarna när Sydney var på besök förra veckan. Trots att man tog ledningen med 1-0 så orkade man inte hålla ut i 90 minuter och Sydney kunde till slut vinna med 3-1 till fina 1.71 gånger pengarna. Nu ställs man mot ännu ett tufft motstånd och dessutom borta spelar man mot serie tvåan Newcastle Jets. Jag har hittat ett spelförslag jag tror hittar hem idag.

Jag väljer att lägga Newcastle Jets Ö1,5 mål idag då dom har en statistik  som talar för det. Bland annat så har man gjort 2 mål eller fler i 7 av sina 10 hemma matcher denna säsongen. Vars hemmaplan man dessutom har tagit 6 av sina 10 hemma segrar och bara spelat oavgjort och förlorat vid 2 tillfällen. Man har nätat 22 gånger av lagets totalt 39 mål och har ett snitt på 2.2 mål framåt. Bakåt däremot har man släppt in mål i samtliga av sina 10 matcher. En annan intressant aspekt är att laget har spelat över 2,5 mål vid 7 tillfällen och att man har otroligt nog gjort mål i 18 raka matcher. Så det finns ingenting som tyder på att man skulle gå mållösa ur denna duell.

Melbourne Victory är inte på något sätt ett dåligt lag. Man ligger på en fjärde plats i tabellen och har stått upp bra på resande fot. 5 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster gör att man nästan placerar sig jämsides med Newcastles hemmaform. 16/12 i målskillnad ger ett målsnitt på 1,33 insläppta mål per match, vilket inte borde vara en  skrämmande tanke i den bemärkelsen att sist Melbourne Victory tog sig till New South Wales och spelade fotboll så vann Newcastle Jets med 4-1. Dock ska det tilläggas att  Newcastle Jets förlorade på bortaplan månaden efter med 2-1. Jag går för en underhållande match idag och synar fina 1.91 på att Newcastle Jets målform håller i sig.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Newcastle jets över 1,5 mål

Odds: 1.91

Spelstopp: 07.35

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Newcastle Jets vs Melbourne Victory 3/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades