Spelförslag: New York City vs Los Angeles Galaxy 11/3

New York City- Los angeles Galaxy / MLS/ USA

Matchen:

Lägger kvällens andra spelförslag från MLS och den mellan New York City och Los Angeles Galaxy Och även här har hittat jag ett över och underspel som är värt att syna. över 2,5 mål till 1.64 spelas alla dagar i veckan. Denna ligan är som gjord för detta spel. För att ta som ett exempel så slutade samtliga matcher idag över den linan.Så jag anser att höja insatsen på denna är värt efter vad ens plånbok tillåter.

Jag får försöka att studsa tillbaka igen efter att ha fallit på 1 måls marginal i handbolls reken och bygga vidare på vinstraden. Surt bara att man bara man spelade över 51,5 mål och slutsiffrorna  skrevs till 27-24. Hade den gått in så är jag säker på att  vi hade kunnat inkasserat både vinst 7 och 8 ikväll.

New York City kommer till spel med en premiär seger mot Sporting Kansas City och vann borta med 2-0. Nu spelar man hemma på Yankee Stadium och möter Los Angeles Galaxy som även dom vann sin första match. 2-1 hemma mot Portland Timbers. Nu möter man dock ett betydligt tuffare motstånd.Ett lag som man inte har vunnit mot sedan 2015. 3 gånger har man möts och även om Los Angeles Galaxy stod för den första segern  så följdes det upp med 2 New York City segrar. Den senaste från Augusti förra året.

Båda lagen brukar bjuda på mål framåt och kollart man på båda lagens 5 senaste matcher, där även dom 3 sista från förgående säsong är inräknade så har 9 av 10 slutat med att man har gjort mål. Vinst som förlust.

Över 2,5 mål  synas på Yankee Stadium ikväll. Tror också New York City tar andra raka segern.

Mitt Spreadsheet:

Speltips:över 2,5 mål

Odds:1.64

Spelstopp: 22.00
Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: New York City vs Los Angeles Galaxy 11/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades