Spelförslag: New York City vs FC Dallas 30/4

New York City– FC Dallas/ MLS/ USA

Matchen:

New York City borde klara av dagens spelförslag att vinna den här matchen och att man gör det med 2 mål eller fler. Dels för att man har gjort 2 mål eller fler i 9 av sina 10 senaste matcher, för det andra så kommer man till spel med en skadefri trupp och delar första platsen i ligan med Kansas City på samma poäng. En rak etta till 1.70 är minst lika fin som alternativ då New York City med undantag för den senaste 3-0 förlusten mot  Portland varit obesegrade i dom 7 första serie matcherna.

Som jag nämnde ovan så har New York City spelat en lysande fotboll med 5 segrar, 2 oavgjorda och en förlust på 8 matcher. Hemma är man obesegrade och har 3 vinster på 3 matcher, Man har gjort 8 mål på dessa 3 och har bara släppt in 1. Man har alltså gjort hälften av sina mål hemma och hälften på bortaplan. Det råder ingen brist på offensiva kvalitier hos New York City iallafall.

Hur ser formen ut för FC Dallas?

Den är bra. Man är obesegrade hemma som borta i dom 5 senaste matcherna och ligger på en sjätteplats i ligan. Endast 5 poäng bakom dagens motstånd. Svårt att sia hur bra man är i sitt bortaspel när man bara har spelat en match som man vann med 1-0 mot ett lag som är betydligt sämre än vad New York City är.

Senaste mötet slutade 1-1 och det va i Maj förra året. New York City  hemma ska vara flera klasser bättre än FC Dallas och borde enkelt vinna idag med 2-0 3-1. Över 1,5 mål testas till 1.61.

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: New York City över 1,5 mål

Odds: 1.61

Spelstopp: 00.30

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: New York City vs FC Dallas 30/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades