Spelförslag: Minnesota United vs Chicago Fire 17/3

Minnesota United- Chicago Fire / Fotboll/ MLS

Matchen:

Hämtar hem kvällens spelförslag mellan Minnesota United och Chicago Fire och att det blir under 3,5 mål till 1,56 gånger pengarna idag. Normalt sett brukar jag alltid spela över 2,5 mål i denna liga men när oddset för över 2,5 mål och under 3,5 mål står sig på samma odds så tänker jag syna detta oddset med en högre insats då 2 av lagens 3 möten har gått under den linan.

Även om jag nu inte räknar åratal tillbaka i tiden så slutade faktiskt det enda mötet förra året med en 2-1 seger till Minnesota United. Och ska man se till hemmalaget idag så har faktiskt 4 av deras 5 senaste matcher sedan 18e februari gått under 3,5 mål. 1-2,3-2, 2-0,1-1 och 1-0. Siffror som talar för ett fint underspel idag.

Chicago Fire kommer till spel med en 4-3 förlust förra helgen mot Sporting Kansas City, och är säkert revansch suget, trots att man hämtade upp ett 0-2 underläge till ledning 3-2 så lyckades man inte hålla den ledningen och tappade allt i slutminuterna med 2 mål på 3 minuter. Totalt sett en svängig match med 5 mål på 16 minuter. Chicago har spelat 2 matcher den här säsongen och den ena va en cupmatch mot Tulsa där man vann med 2-1.

Återigen är det svårt att veta vad vissa lag står i början av en säsong. Både när det gäller form och målproduktion. Men en sak slår aldrig fel med denna liga och det är att det alltid blir mål och att allt som oftast passerar linan över 2,5 mål. Bara för en vecka sen slutade 11 av 12 matcher över den linan. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Under 3,5 mål

Odds:1.56

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Minnesota United vs Chicago Fire 17/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades