Spelförslag: Melbourne Victory vs Sydney FC 26/1

Melbourne Victory– Sydney FC A-Leauge Australia

Matchen:

Anser återigen att odds sättaren är lite väl mycket ute och cyklar när han bjuder oss på det generösa spelförslaget 1.71 gånger pengarna på en Sydney vinst och ger oss pengarna tillbaka om det slutar oavgjort. Det råder en stor klass skillnad mellan dessa 2 lagen att jag anser att en 10.000kr insats är väl investerade pengar sett till utdelningen. Låt oss oss gå för tredje raka och bygga vidare på semesterkassan. Gårdagen gav en netto vinst på 13.000kr. Får se om vi når 20.000kr idag.

Melbourne Victory kommer till spel med 5 raka inbördes förluster mot Sydney FC och ligger för stunden på en fjärde plats i A-Leuage och 14 poäng efter dagens motståndare. Man står på 7 vinster, 5 oavgjorda och 5 förluster med målskillnaden  26/23 vilket ger ett målsnitt på 1.53 framåt.

Man spelar inte sin bästa fotboll hemma och har bara mäktat med 2 vinster, 3 oavgjorda och stått för 3 förluster inför sin hemma publik. Trots att man har gjort mål i 7 av sina 8 matcher så är statistiken emot dom när man istället har släppt in mål i samtliga av dessa 8 matcher. Så jag anser inte att denna matchen ligger i riskzonen för att sluta mållös idag.

Inte när Sydney kommer på besök. Laget leder A-leuage och kommer med största sannolikhet att stå som slut segrare när man summerar säsongen. 12 vinster, 4 oavgjorda och bara en förlust på 17 matcher.  39 gjorda mål framåt och 13 insläppta ger majestätiska siffror. Ett målsnitt på fina 2,29 mål framåt och 0,76 bakåt gör dom ostoppbara för stunden. På resande fot har 6 av 8 vinster kommit och 15 av målen trillat in. Man har bara släppt in 3 mål bakåt.

Som jag skrev i början så kommer Melbourne City med 5 raka inbördes förluster. 0-1, 3-5,0-1, 1-2, 1-2. Jag utgår från att man fyller på den statistiken idag. Sydney vinner idag med ett oavgjort resultat som en gardering. Lycka till vid rygg

Mitt spreadsheet:

Speltips: Sydney Draw no bet

Odds: 1.71

Spelstopp: 09.50

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Melbourne Victory vs Sydney FC 26/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades