Spelförslag: Melbourne Demons vs Geelong Cats 25/3

Melbourne Demons -Geelong Cats/ Aussie Rules / AFL

Matchen:

Melbourne Demons har vunnit sina 3 sista öppningsmatcher och möter idag Geelong Cats som har dominerat i Melbourne under en lång tid och har vunnit 12 av dom 13 senaste matcherna där 7 av dom har vunnit med 50 poäng eller mer. Dessutom har man vunnit 4 av sina 5 senaste matcher. Dagens andra spelförslag till 1.70 att Geelong Cats vinner och gör det med handikap +4,5 poäng känns därför som ett spel som är väl värt att syna idag.

Geelong Cats som dessutom vann den sista matchen lagen emellan i runda 3 2017  gjorde det med 126-97. Trots att Melbourne hade bättre statistik, vann fler vunna tacklingar, vann fler dueller innanför 50 meters linjen och ledde mer 32 poäng mot 26 så svarade Geelong med att lägga in en högre växel och gå ifrån och kunde till slut gå ifrån och vinna med 29 poängs marginal.

Förväntningarna är höga på Geelong Cats denna säsong då man värvade  hem superstjärnan och mittfältaren Gary Ablett efter åratal i Gold Coast Suns.  Ablett som inte spelade några minuter i JLT Community på grund av en mindre skada kommer med största sannolikhet kommer till start idag mot Demons och kommer ställas mot en annan stjärna.

Max Gawn som är rankad som nr 17 i AFL Player Rating. Som tillsammans med Jesse Hogan har visat form och öppnat för säsongen starkt med 2 raka vinster i JLT Community Serien. Om dessa 2 kan bevisa sina uppgifter som ett legitimt hot mot Geelong Cats 2018 återstår att se. Statistiken talar inte för det. Ta en titt på dom 5 senaste mötena.

Omgång 3, 2017 Geelong 126- Melbourne 97
Omgång 23, 2016 Geelong 155- Melbourne 44
Omgång 12, 2015, Melbourne 113- Geelong 89
Omgång17, 2014, Geelong 102 – Melbourne 36
Omgång16, 2013, Geelong  98- Melbourne 30

1.70 på Geelong Cats  +4,5 mål synas. Lycka till!

Speltips:Geelong Cats +4,5

Odds:1.70

Spelstopp: 06.20

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Melbourne Demons vs Geelong Cats 25/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades