Spelförslag: Melbourne City vs Newcastle Jets 25/1

Melbourne City– Newcastle Jets A-Leauge Australia

Matchen:

Precis som jag misstänkte igår så var oddset på en favorit seger alldeles för bra för att vara sant. Och vad spelar det då för roll att Eupen hade sin bästa spelare avstängd? Man vann ju trots det med 1-0. Att Charleroi inte orkade med att göra ett enda mål framåt är bara skrämmande. Jag tror att det var många som sprack på den matchen igår. Rak 2a, ö1,5 asian handikap -1 osv.  Men nya möjligheter idag. Jag hämtar hem dagens spelförslag från Australien och matchen mellan Melbourne City och Newcastle Jets. En match jag tror stenhårt på att  båda lagen gör mål på och jag synar oddset med 13.000kr.

Melbourne City på en 3e plats i A-Leauge har spelat en bra fotboll i år och ligger bara 4 poäng bakom sin motståndare inför dagens drabbning på AAMI Park. Melbourne har 9 vinster, 2 oavgjorda och 6 förluster efter 17 omgångar. 26/19 i målskillnad. På hemmaplan har man hämtat hem 5 av dessa vinster, spelat en oavgjord och förlorat 3. Hälftens av lagens alla mål har kommit hemma och man har bara släppt in 7.

Newcastle Jets ligger på en andra plats och har tagit 10 vinster, spelat 3 oavgjorda och förlorat 4 den här säsongen och har en vassare offensiv än Newcastle då man står på 37/20 i sin målskillnad. På resande fot har man 4 vinster,1 oavgjord och 2 förluster. 15/10 i målskillnad.

Melbourne City har gjort mål i 7 av sina 9 hemma matcher i år.

Newcastle Jets har gjort det i samtliga av sina 7 bortamatcher.

Lagens 5 senaste möten har slutat: 2-1, 4-0, 1-2, 2-1,1-2.

Denna match är helt klart värt att syna till 1.66 och jag ser ingen anledning till att det inte skulle bli mål åt båda hållen idag. Lycka till men inte för mycket!

Mitt spreadsheet:

Speltips: BLGM

Odds: 1.66

Spelstopp: 09.50

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Melbourne City vs Newcastle Jets 25/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades