Spelförslag: Mattersburg vs Sturm Graz 3/2

Mattersburg– Sturm Graz Bundesliga, Österrike

Matchen:

Solche chancen sind wir heute eingeladen . Med andra ord. Vilka möjligheter vi bjuds på idag från Österrike. Dagens spelförslag är som att sno godis från små barn. Och att man får 1.78 på att båda lagen gör mål är bara att tacka och ta emot. För ingenting tyder på att det inte skulle bli mål. Och när inte ens spelbolagen går emot mig då man satt 1.95 på att båda lagen INTE gör mål är det bara att lasta på och höja insatsen för dessa siffror är fantastiska.

Mattersburg är inte med och slåss om någon pokal i år. Man ligger på en 8e plats i Bundesliga och 23 poäng efter Sturm Graz efter 20 spelade omgångar.  5 vinster, 6 oavgjorda och 9 förluster. 26/33 i målskillnad. Men det är hemma spelet som övertygar mest för detta Mattersburg där laget har tagit 4 av deras 5 vinster och gjort 13 av lagets 26 mål framåt och där man har släppt in 16 av 33. Med andra ord så är man 50/50 på den statistiken. Man snittar 1,3 mål framåt och släpper in 1,6 mål bakåt. Man har gjort mål i 8 av 10 hemma matcher och släppt in mål i 7 av dessa. Vill också tillägga att laget har spelat över 2,5 mål vid 5 tillfällen och under 2,5 mål vid 5.

Sturm Graz leder Bundesliga och har en 70 % utdelning efter sina 20 spelade matcher.  14 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster. 39/24 i målskillnad. Nu till det intressanta. På resande fot, har man 6 vinster och 4 förluster på 10 matcher. 17 mål framåt och 16 mål bakåt ger denna statistik. 1.7 mål i snitt framåt och 1,6 mål i snitt bakåt. 8 av dessa 10 matcher har slutat över 2,5 mål och laget har gjort mål i 8 av dessa och man har släppt in mål 8 av dom. 80 procent utdelning på att detta oddset är värt att spela på idag. Lycka till.

Båda möterna 2017 har slutat med en Sturm Graz seger, och båda möterna har slutat 3-2.

Mitt spreadsheet:

Speltips:  BLGM-JA

Odds: 1.78

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:https://5spades.com/Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Mattersburg vs Sturm Graz 3/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades