Spelförslag: Marocko vs Iran 15/6 ” Jag tror att 4 alternativ till 2.15 räcker långt”

MATCHEN: 

Lägger min första VM rek någonsin på matchen mellan Marocko och Iran och jag går på min magkänsla att Marocko tar hem det här. Men jag tror inte att man kommer få det lätt då Iran är ett väldigt spel skickligt och defensivt lag och där jag lägger en stor vikt på hur man har spelat tidigare i sitt bortaspel.

Nu är så klart detta en match på en neutral plan men 8 av Irans 10 senaste “bortamatcher” har slutat med det spelförslaget jag tror mest på idag. 1-0, 1-1. 0-0 eller 0-1 till 2.15 gånger pengarna. Jag sätter dock vinsten till Marocko i denna defensiva tillställning då jag anser att man är lite bättre än Iran då man har 8 segrar och 2 oavgjorda resultat med sig på sina 10 senaste matcher.

Iran har 2 förluster, 7 vinster och ett oavgjort resultat på sina 10 senaste matcher. 2 intressanta spelare att hålla lite extra koll på är Ayoub El Kaabi och Khalid Boutaib med 11 respektive 7 mål för Marocko medans Iran får förlita sig på deras stora målskytt  Alireza Jahanbakhsh.

Jag sätter dock mitt utgångstips att detta blir en defensiv tillställning med en uddamåls seger till Marocko, alternativt 1-1 och utgår helt från Irans 10 senaste bortamatcher. Utgångstipset sätter jag därför till 1-0 ,1-1 idag. Lycka till!

Marocko:

Marocko ska inte underskattas och sitter på en hel del offensiva spelare där resultaten sällan går under 2 mål och har på sina 10 senaste matcher gjort 21 mål och släppt förbi sig 5. Imponerande. Återstår att se om man lyckas få hål på Iran eller inte.

Iran:

Som jag nämnde tidigare så baserar jag denna rek mycket på hur Iran har spelat sina matcher tidigare och här vi kan ju konstatera att det är inte många matcher över 2 mål. Tror att det finns goda chanser att detta spelförslag kan gå in även idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Lagen har aldrig mött varandra tidigare.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Iran har spelat 80 procent av sina “bortamatcher” med dessa resultaten

✅ Lagen har aldrig mött varandra

⚠  Marockos offensiva kvaliteèr

Speltips: 0-0 , 1-0, 0-1 eller 1-1

Odds: 2.15

Spelstopp:17.00

Spelbolag: 10bet – Unik bonus: 50 procent upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Marocko vs Iran 15/6 ” Jag tror att 4 alternativ till 2.15 räcker långt” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades