Spelförslag: Machida Zelvia vs Kyoto 25/7 “J2 Leauge”

MATCHEN:

Machida Zelvia ligger på en andra plats i tabellen på 43 poäng efter 24 omgångar. Det skiljer 27 poäng mellan dom och bottenlaget Kyoto som inför det här matchen ligger tvärsist i tabellen med raden 4 vinster, 4 oavgjorda och 15 förluster. 16 inspelade poäng och 6 poäng upp till säker mark för att undvika att åka ur. Så dåliga är Kyoto för stunden.

Ändå står Machida Zelvia i 1.95 gånger pengarna för en seger mot dom idag, vilket man självklart inte ska stå i, sett till den enorma klass skillnad som råder mellan dessa 2 lagen. Om Kyoto har raden W4-D4-L15 så har Machida Zelvia W12-D7-L5 med en match mer spelad. För att hitta anledningen till att oddset är så högt så kan en anledning vara att Machida Zelvia har aldrig vunnit hemma mot Kyoto och har bara vunnit 1 gång på 6 år mot dom. Men Om detta skulle vara anledningen till att oddset är så högt idag så är det skrämmande.

Dessa 2 lagen har möts 7 gånger sedan 2012. Kyoto har vunnit 4 gånger och spelat oavgjort 2 gånger. Detta är historia som sträcker sig flera år tillbaka i tiden och kan knappast baseras på årets upplaga av detta lag. Den ÄNDA vinsten Machida Zelvia har tagit kom detta året. En 2-0 vinst borta  i säsongens första match.

Trots att Kyoto är det sämsta laget i ligan och tar flertalet av sina poäng på bortaplan så tror jag att Machida reder ut det här och tar sin 13e vinst för säsongen genom att vinna hemma. Sätter ett utgångstips på 2-0.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

En sammanfattning av tabellen:

För att kortfattat summera tabellen så har Machida tagit 21 poäng av 43 möjliga hemma, medans Kyoto har tagit 12 av lagets 16 poäng på bortaplan. Man har målskillnaden 39/28 medans Kyoto har målskillnaden  18/35. Sist men inte minst så är formen som natt som dag för dessa 2 lag, Machida har tagit 17 poäng på sina 8 senaste matcher. Kyoto har tagit 4 på sina 8 senaste.

Machida Zelvia :

Laget har på sina 10 senaste matcher tagit 5 segrar, kryssat 3 gånger och förlorat 2. Man började säsongen med att vara obsegrade i dom 8 första liga matcherna där man även i första rundan slog Kyoto borta med 2-0. Laget har ligans näst bästa form med 17 poäng på sina 8 senaste matcher.

Kyoto:

Kyoto har inte vunnit en match sedan  den andra juni i år. Man har radat upp 5 förluster, kryssat en gång och fått en inställd match sedan dess, Man har släppt in minst 1 mål i alla sina matcher den här säsongen,  Trots alla insläppta mål så kvarstår faktumet att man har tagit 75 procent av alla sina poäng på bortaplan. Trots att man släppt in mål i samtliga 12 borta matcher.

Inbördes möten: 

Machida vann första matchen för säsongen borta mot Kyoto med 2-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Kyoto har tagit 4 poäng på dom 8 senaste matcherna.

✅  Machida har raden W12-D7-L5, Kyoto har raden W4-D4-L15

⚠ Kyoto tar fler poäng borta än hemma,

Speltips: Machida Zelvia

Odds: 1.95

Spelstopp: 12.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Machida Zelvia vs Kyoto 25/7 “J2 Leauge” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades