Spelförslag: Lugo-UD Almeria 2/6 Helt felsatt odds till 2,48!

MATCHEN: 

Ett raffinerande avslut väntas i den spanska segunda divison och matchen mellan Lugo och Ud Almeria och jag väljer spelförslaget att gå emot odds sättarna som påstår att UD Almeria är favoriter att vinna den här matchen? Ah det kanske man är då Lugo inte har något att spela för men å andra sidan så står UD Almeria  i en rejäl uppförsbacke att hålla sig kvar.

Detta då laget just nu står på 47 poäng och har ena foten i tredje divisonen. Man har 3 lag över sig,Cordoba, Leonesa och Albacete där alla 3 lagen står på 48 poäng. För att UD Almeria ska lyckas hålla sig kvar så krävs det att samtliga 3 lag ovanför dom kryssar eller förlorar samtidigt som man själva vinner sin match.

Och gör man det? Kan UD Almeria vinna idag? Ett lag som bara vunnit 3 bortamatcher på 20 försök samtidigt som man har tagit 70 procent av alla sina poäng på hemmaplan! 2,48 gånger pengarna på Lugo eller oavgjort måste testas på idag. Sätter ett utgångstips på 1-1 i den här matchen.

Lugo:

Lugo har inget att spela för och kommer hamna på en 12e plats i ligan om Reus Deportiu vinner sin bortamatch mot Alcorcon. Lugo har 10 vinster, 4 oavgjorda och 6 förluster hemma på Estadio Anxo Carro och har på sina 7 senaste matcher 3 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. 1 förlust man inte klandras för då man mötte uppflyttningsklara Huesca följt av tabell nian Oveido.

UD Almeria:

UD Almerias bortaspel är inte direkt övertygande när varannan match slutar med vinst och oavgjorda resultat. Ett lag som bara vunnit 3 matcher på bortaplan slåss nu för sin överlevnad och måste använda sig av högre makter för att hålla sig kvar. 3 vinster, 5 oavgjorda och 12 förluster har det blivit på resande fot den här säsongen. 12 av dessa matcher har gått under 2,5 mål vilket även dom 5 senaste matcherna kan bekräftas har gått under den linan.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Lagen har möts en gång den här säsongen och då spelade Almeria hemma. Nu spelar man på bortaplan där man tagit 3 segrar av 20 möjliga.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Almeria har bara tagit 3 segrar på bortaplan

✅ Lugos hemma statistik

⚠ Almeria måste vinna samtidigt som Cordoba, Leonesa och Albacete måste kryssa eller förlora

Speltips: Lugo eller oavgjort

Odds: 2.48

Spelstopp:20.30

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Lugo-UD Almeria 2/6 Helt felsatt odds till 2,48! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades