Spelförslag: KuPS vs Ilves 12/6 “Det psykologiska övertaget”

MATCHEN: 

Jag tror nog aldrig att jag har sett ett mer missvisande spelförslag än den vi bjuds på idag. KuPS står alltså i 1.75 gånger pengarna till att få med sig alla 3 poängen mot Ilves. Ilves däremot står i 4.75 för en bortaseger. Vi backar bandet 2 snäpp.

Har oddssättarna överhuvudtaget tagit hänsyn till inbördes möten och det psykologiska övertaget Ilves har på KuPs? Dessa 2 lagen har mött varandra 15 gånger sedan den 23e Januari 2015. 3,5 år senare kan vi konstatera att Ilves har vunnit 14 gånger och spelat oavgjort en gång. En ända gång har dessa 2 lagen kryssat och det skedde också 2015. Efter den 3-3 matchen har Ilves radat upp 13 raka segrar mot KuPs.

Det kliar en all in känsla i fingrarna till det skyhöga oddset 4,75 men jag väljer att gardera denna matchen då dessa ligor i princip kan sluta hur som helst. Jag tycker att 2,05 gånger pengarna på halvgardering och x2 är tillräckligt generöst för att inte värdesätta en dag som denna. Det är bara att tacka och ta emot om Ilves lyckas gå för den 14e raka segern idag. Finns inget mer att säga  om denna matchen än att detta är ett psykologiskt övertag i VÄRLDSKLASS!

KuPS:

En intressant detalj om KuPs är att man släpper in över hälften av alla sina mål i första halvlek vilket även har resulterat i att man har släppt in mål i ALLA sina hemma matcher den här säsongen. Okej att laget just nu ligger på en andraplats med 21 poäng och 10 efter Helsingfors men nu möter man ett minst lika bra lag som dom själva och som dessutom endast ligger 3 poäng bakom och flåsar med ett psykologiskt övertag av att vara obesegrade i 13 raka inbördes möten. Hur bra är man då idag?

Ilves:

En rolig notis om Ilves är att man har gjort första målet inom 15 minuter i 40 procent av alla sina matcher. Helt otroligt. Snacka om att lägga i 5ans växel direkt och köra tokoffensivt. Trots att laget inte är direkt övertygande i sitt bortaspel där man bara har fått med sig 2 segrar på 7 försök och förlorat 4 så tror jag att man vet med sig hur det känns att inte förlora mot KuPS. En halvgardering tror jag räcker långt idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Jag tror aldrig att jag har sett ett sånt psykologiskt övertag förut. 14 vinster en oavgjord och 0 förluster. Ilves är obesegrade sen den 23e Januari 2015!!

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Ilves har 14 segrar på dom 15 senaste inbördes mötena

✅ Det skiljer bara 3 poäng mellan lagen där Ilves är minst lika bra

⚠ 6 nyckelspelare är tillbaka i Ilves efter landslags fotboll och är osäkra till spel idag

Speltips:Ilves eller oavgjort

Odds: 2.05

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: KuPS vs Ilves 12/6 “Det psykologiska övertaget” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades