Spelförslag: Kuala Lumpur FA -Melaka United 5/6

MATCHEN: 

Skynda och fynda i dagens spelförslag från Malaysia. 1.80 gånger pengarna på en rak etta till Kuala Lumpur FA tror jag är ett bra eftermiddagsspel idag. Båda lagen är ungefär lika dåliga och ligger på plats 7 respektive 10 i tabellen men faktum är att Kuala Lumpur är Malaysias näst bästa hemmalag och har på 7  matcher, vunnit 5, spelat oavgjort 1 och förlorat 1.

En övertygande målskillnad på 17/9 där man är som natt och dag i sitt hemma och bortaspel. En ända förlust hemma kan jämföras med 6 förluster på lika många borta matcher så det är inte svårt att räkna ut att deras styrka ligger på hemma plan. 1.80 ska ses som riktig spelvärt idag och jag synar.

Kuala Lumpur FA:

På en sjunde plats i ligan och har tagit alla sina poäng hemma,trots att laget har släppt in mål i mer än 70 procent av alla sina hemma matcher  har man bara förlorat en match. På resande fot har man inte vunnit en enda match på 6 försök. Laget kommer från 3 raka vinster och har inte kryssat hemma som borta på dom 7 senaste matcherna. Utgångstips: 2-0?

Melaka United:

Precis som raden visar så har Malacca United förlorat över 70 procent av alla sina borta matcher, 1 vinst, 1 oavgjord och 5 förluster har det blivit där man bara har gjort 3 mål framåt och dessutom släppt förbi sig 12 mål. Laget har stått för 75 procent av alla sina mål på hemma plan.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Lagen möttes i ett cup sammanhang i mars där Kuala Lumpur vann borta efter förlängning med 2.1

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Kuala Lumpurs hemmastyrka

✅ Malacca Uniteds borta statistik

⚠ Bollen är rund

Speltips: kuala Lumpur FA

Odds: 1.80

Spelstopp:16.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Kuala Lumpur FA -Melaka United 5/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades