Spelförslag: Kroatien vs Nigeria 16/6 ” Kroatien har aldrig förlorat mot Afrikanska lag”

MATCHEN: 

Efter att ha avklarat min VM debut till 2.15 gånger pengarna tar jag mig vidare i fotbolls världen och kollar in matchen mellan Kroatien och Nigeria där jag med största sannolikhet lägger dagens tredje spelförslag på en rak etta till Kroatien till fina 1.75 gånger pengarna. Nigeria i all ära tog sig vidare från VM kvalet och radade upp vinster men Nigeria har bara vunnit 1 av 12 slutspels matcher genom åren. Det anser jag lägger grunden till varför jag väljer att spela Kroatien idag.

Som jag nämnde så spelade Nigeria en helt annan fotboll i kvalet som sen har följts upp med 4 förluster och ett oavgjort resultat på dom 5 senaste träningslandskamperna . Jag vet inte vad man har testat på av att få med sig så många förluster.Om det är nya formationer varje gång? eller om Kvaliten på spelarna inte håller?!

Oavsett vad så går Kroatien in i denna turnering som favoriter tillsammans med Argentina att ta sig vidare ur denna gruppen och jag är beredd att hålla med om att mot ett “lättare” motstånd som Nigeria som blott väntar på sin andra VM seger på 12 år räknas inget annat än en seger. Sätter ett utgångstips på 2-0 till Kroatien till 1.75 gånger pengarna på Unibet.

Kroatien:

Kroatien har bara spelat 4 träningslandskamper och har vunnit 2 och förlorat 2. Jag vet inte om man kan räkna matchen mot Brasilien som en förlust egentligen. Brasilien är ju i grunden 10 gånger bättre än Kroatien och tog av allt att döma en förväntad seger. Positivt hos Kroatien är att man mötte ett annat afrikanskt lag strax innan VM där man vann hemma mot Senegal med 2-1.

Nigeria:

Trots att Nigeria gick igenom VM kvalet relativt enkelt så har man efter det radat upp förluster och har inte vunnit nån av sina 5 senaste tränings landskamper,

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Inga inbördes möten finns att rapportera

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Nigeria har bara vunnit 1 av 12 slutspels matcher i VM sammanhang

✅ Kroatien kommer in som favoriter i den här gruppen.

⚠ Lagen har aldrig spelat mot varandra

Speltips: Kroatien

Odds: 1.75

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Kroatien vs Nigeria 16/6 ” Kroatien har aldrig förlorat mot Afrikanska lag” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades