Spelförslag: Kairat Almaty vs Irtysh Pavlodar 14/6 “Cupspel, favoriter och 1.86 gånger pengarna”

MATCHEN: 

Cupspel, folkfest och fyrverkerier. Dagens tredje och sista spelförslag lägger jag på ett cup spel från Kazakstan och matchen mellan hemmalaget Kairat Almaty mot Irtysh Pavlodar. Vill förtydliga mig om  att jag kan ingenting om denna liga, dess spelare eller tränarstab men jag kan för den sakens skull inte låta mig att fördjupa mig i Kairat Almatys hemma statistik och att man får 1.86 gånger pengarna på att man gör minst 2 mål idag.

Laget bär favoritskapet att vinna till 1.48 gånger pengarna, Irtysh står i 6 gånger pengarna. MEN Kairat Almaty har inte spelat en 1-0 match på hemmaplan sedan den 14e oktober förra året. Efter det har man spelat 9 raka matcher och vunnit samtliga med 2 mål eller fler. Jag måste bara syna detta spelet idag och vara med på cupfesten. Jag sätter mitt utgångstips på en hemmaseger och  2-1 på resultat tavlan till Kairat Almaty.

Kairat Almaty:

En mer övertygande rad än så här går nog inte att bjudas på. Det skulle isåfall vara Ilves inbördes möten mot KuPs men detta är fina siffror. Man har alltså sedan 1-0 vinsten den 14e oktober förra året radat upp 9 raka segrar hemma i ligan med minst 2 mål framåt eller fler. Likaså i ligan så är man betydligt bättre än Irtysh och ligger just nu på en andra plats och bara 3 poäng bakom Barys Astana med totalt 10 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Notera 3 saker:

1) Kairat Almaty har gjort mål i alla sina hemma matcher

  2) Man har gjort 2 mål eller fler i dom 3 senaste

  3) Man har vunnit alla sina hemma matcher hittills.

Irtysh Pavlodar:

I ligan har Irtysh Pavlodar 15 poäng upp till Almaty och är ganska mänskliga att göra mål då man inte spelar nån direkt övertygande fotboll med blandade resultat.  71 procent av alla poäng man tagit har man tagit på hemmaplan där man även har stått för 81 procent av alla sina mål. Har en känsla att man åker på ännu en förlust idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Hemma mötet förra säsongen vann man med 2-0. Och sist man möttes va den 28e april i år. Då vann Almaty borta med 2-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Kairat Almatys hemma statistik

✅ Kairat Almaty vann den 28e april borta med 2-1

⚠  Pavlodar har bara släppt in 2 mål eller fler i 3 av 10 bortamatcher.

Speltips: Kairat Almaty över 1,5 mål

Odds: 1.86

Spelstopp:15.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Kairat Almaty vs Irtysh Pavlodar 14/6 “Cupspel, favoriter och 1.86 gånger pengarna” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades