Spelförslag: Kadan vs VHK Vsetin 14/2

Kadan – VHK Vsetin

Matchen:

Denna matchen spelas på Unibet idag då övriga spelbolag inte erbjuder samma lina. Jag anser att detta oddset är för bra för att vara sant så jag synar på en gång. Det är ett spelförslag hämtat från 1 Liga i Tjeckien mellan tabell nian VHK Vsetin och tabell jumbon SK Kadan. Jag anser att 1.87 på att bortalaget gör över 3,5 mål under ordinarie tid är på tok för högt för att viftas bort.

Lagen har möts 3 gånger och alla 3 gånger så har VHK Vsetin gått segrande ur duellen. Varav dom 2 senaste gångerna har Kadan gått mållösa av rinken då Vsetin vunnit med både 11-0 och 4-0. Varav 11-0 segern kom så sent som den fjärde Januari det här året.

VHK Vsetin ligger på en nionde plats i ligan med 17 vinster, 11 oavgjorda och 20 förluster efter 48 omgångar har målskillnaden 147/139. Det gör att man snittat 3 mål framåt hela säsongen. På resande fot har man tagit 7 vinster, 6 oavgjorda och 11 förluster på 24 matcher vilket gör att man nästan är lika bra borta som hemma.

Det är bara målsnittet som är något sämre med 2.88 framåt. 69/74 men det ska inte spela någon större roll i detta möte då man möter seriens sämsta lag som på sina 6 senaste matcher har resultaten:

3-1, 3-5, 2-3, 8-1 ,2-4 och 7-1. Med andra ord så har man släppt förbi sig 3 mål eller fler i 4 av dessa 6 matcher.

1.Liga Hockey, Tjeckien

Kadan som på en sista plats bara har tagit 7 segrar av 48 möjliga, spelat oavgjort vid 3  tillfällen och förlorat 38 gånger har en målskillnad på 95/204 vilket ger ett snitt på 4,25 insläppta mål per match. Nu spelar man hemma och även om man nu har tagit 4 av sina segrar här och spelat oavgjort 2 gånger så kvarstår fakta att laget släpper in nästan dubbelt så mycket mål som man gör framåt. 51/92.

Jag har mycket svårt att se detta laget hålla nollan idag än mindre hålla siffrorna nere då man bara har gjort 1 mål vid 3 tillfällen och det målet kom den 7e oktober 2017 som även då vanns av VHK Vsetin. Jag synar 1.87. Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: VHK Vsetin ö3,5 mål

Odds: 1.87

Spelstopp: 18.00

Spelbolag:https://5spades.com/Unibet-Sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Kadan vs VHK Vsetin 14/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades