Spelförslag: KA Akureyri vs Stjarnan Gardabae 14/6 “Lagets form till 2.85 gånger pengarna synas”

MATCHEN: 

2 riktigt fina spel gick in igår till 1.80 gånger pengarna. Bollen skulle bara in i Vitryssland och min vän från Island gav tydliga indikationer på att han visste vad han pratade om. Slutsiffrorna skrevs till 1-0 och 2-0.  Mitt i all VM yra så finns det en hel del fina odds man bjuds på om man bara tar sig tiden att hitta dom. Har valt att stanna kvar på Island för att kolla in matchen mellan KA Akureyri mot Stjarnan Gardabae. Dagens spelförslag på 2.85 gånger pengarna ska inte undvikas att få med på kupongen idag,

En match där bortalaget är dom som visar bäst form för dagen och är obsegrade i 6 raka matcher, man möter KA Akureyri som har 4 förluster på sina 6 matcher (En cupmatch inräknat) och är inte i närheten av samma form som Stjarnan. Värt att komma ihåg är att Stjarnan har bara spelat 2 matcher på bortaplan som resulterat i en vinst och en oavgjord. KA Akureyri har 2 vinster och en oavgjord på hemmaplan men har genom åren aldrig vunnit mot Stjärnan. Utgångstips 1-2, 1-3?

Pengarna tillbaka vid uddamålsseger, hela vinsten om man vinner med 2 mål.

KA Akureyri:

KA Akureyri spelar betydligt mer ojämnare än Stjarnan och har på sina 8 senaste matcher 5 förluster, 2 vinster och ett oavgjort resultat mot bottenlaget Keflavik. Man spelar en betydligt mer ojämnare fotboll och visar tydliga indikationer på ett bristande försvarsspel samt en offensiv som gjort mindre mål framåt än vad man släppt in bakåt.

Stjarnan Gardabae:

Varför jag har valt att spela Asian -1 på Stjarnan är enkelt att förstå. kolla in lagets 4 segrar på dom 5 senaste. 6-1, 0-1, 5-0 och 3-0. Det är inga dåliga siffror om man ska gå på detta  Asian-1 spel idag. Stjarnan ligger på en fjärdeplats i tabellen och har öst in mål. 20 stycken på 8 liga matcher har det blivit. Enda nackdelen är att 17 av dom har kommit på hemmaplan. Återstår att se hur man tar sig an uppgiften idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Stjarnan har förvisso aldrig förlorat mot KA Akureyri men har å andra sidan vunnit med uddamålet.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Stjarnan har aldrig förlorat mot KA Akureyri

✅ Stjarnan har en bättre form och tabell placering än hemmalaget

⚠  2 Uddamålsseger och ett oavgjort resultat.

Speltips: Stjarnan -1

Odds: 2.85

Spelstopp:20.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: KA Akureyri vs Stjarnan Gardabae 14/6 “Lagets form till 2.85 gånger pengarna synas” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades