Spelförslag: Jönköpings Södra vs Falkenberg FF 17/6 “tabellen säger allt”

             “En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”

                                              MATCHEN: 

Ny dag och en ny chans att studsa tillbaka på efter gårdagens fiasko med endast 1 vinst av 3. Med andra ord, en 33 procentlig utdelning och under all personlig kritik. Men vissa dagar räcker varken statistik eller logik in och man fälls återigen av ett rött kort på ett obesegrat hemmalag.

Resultat? 0-2 i baken och hand i hand med Japanerna som inte ville vara sämre och gjorde likadant. Får man inte ut kvaliten av en rek spelar det ingen roll hur bra man har skrivit den. Förlust rek och man har kastat både tid och pengar i sjön.

Idag vänder vi trenden och först ut blir matchen mellan Jönköping Södra och Falkenberg där jag tror att ett DNB och Falkenberg seger till 1.94 räcker långt idag. Man är för stunden så mycket bättre än Jönköping och leder ligan både i totalen och i bortaspelet och har inte ännu inte förlorat på resande fot. Faktum är att man är obesegrade i sina 6 senaste matcher.Med det så ger jag Falkenberg förtroendet idag och garderar med att få pengarna tillbaka, Utgångstips. 0-1.

Jönköping Södra:

Jönköping Södra har förvisso bara en förlust sedan den första maj och den förlusten kom borta mot Helsingborg den 28e maj. Man ligger på en 10e plats av en enda anledning och det är att man började säsongen med 4 raka förluster innan man fick ordning på sitt spel och har därefter spelat upp sig med 4 vinster och 3 oavgjorda resultat. Ett bra lag som halkat efter toppen och kommer säkert bjuda på bra motstånd idag för att inte gapet upp till topp 3 ska bli alldeles för stort, men jag tror inte att man vinner mot Falkenberg idag.

Falkenberg:

Serieettan Falkenberg kommer till spel som obesegrade i 6 raka matcher och har gjort mål i samtliga. Man leder Superettan med 27 poäng efter 12 spelade omgångar och har vunnit 8 gånger, kryssat 3 gånger och bara förlorat en gång. Enda förlusten kom I 2-0 förlusten mot Öster den 6e maj. Följt av 4 vinster och 2 oavgjorda. Återstår att se om man förlänger den statistiken idag.

.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Finns ingen inbördes statistik som är äldre än 2016.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Falkenberg är obesegrade i 6 raka matcher.

✅ Falkenberg har ännu inte förlorat på bortaplan.

⚠  Jönköping södra har bara 1 förlust sedan 1 maj

Speltips: Falkenberg DNB

Odds: 1.94

Spelstopp:15.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

 

Tipsa om Spelförslag: Jönköpings Södra vs Falkenberg FF 17/6 “tabellen säger allt” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades