Spelförslag: Jena vs Hallescher FC vs 7/8 “Bäst form till 2.45”

MATCHEN:

Kul med en vinst igår. Vi behövde den vinsten för att sakta bygga upp spar kontot igen. Det har varit alldeles för mycket stolpe ut på senaste tiden. En match jag tror kan ge oss stolpe in är den mellan Carl Zeiss Jena hemma mot Hallescher FC. 2.45 gånger pengarna är på tok för högt sett till hur man har öppnat säsongen och inbördes möten.

Jena har nämligen fortsatt sin fina form från förra säsongen som man avslutade med att vinna dom 4 sista matcherna, och har börjat den nya säsongen med att vinna dom 2 första rundorna. En 3-2 seger hemma i premiären som sedan följdes upp med en 2-1 seger borta veckan efter. Nu möter man Hallescher hemma som man bara har mött 2 gånger tidigare och det var under förra säsongen.

Man vann båda dom mötena. Genom att först vinna borta med 2-0 för att 6 månader senare inkassera 3 nya poäng när man återigen vann. Den siffran skrevs då till 2-1. Nu möts man igen och man möter ett Hallescher som ännu inte har vunnit i ligan. 2 raka förluster och 4-1 i målskillnad.  Jena har 5-3 i det statistiken. En annan statistik på Jena är att man har bara förlorat 4 matcher av 15 på hemmaplan. Vill tillägga att Hallescher har en liknande statistik på bortaplan och är inte på något sätt ett dåligt lag. Men sett till inbördes möten och hur man startat den nya säsongen så tror jag att Jena kniper 3 nya poäng och vinner. Sätter utgångs tipset 2-1/2-0. Lycka till

Mitt Spreadsheet 27e Juli vs 27e Augusti:

En sammanfattning av tabellen och lagen:

Då säsongen 2018/ 2019 nyss har börjat där Jena står på W2 D0 L0 och Hallecher W0 D0 L2 så kan vi istället få en summering av förra säsongen där båda lagen slutade i mitten av tabellen men där Jena kom före med att vinna 1 match mer än Hallecher och samtidigt vinna båda inbördes mötena.

Carl Zeiss Jena:

Hallescher FC:

Inbördes möten: 

Obsegrade från förra säsongen genom att vinna båda gångerna.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Jena har vunnit  båda mötena mot Hallecher

✅  Jena har fått behålla sina 2 stora målskyttar från förra säsongen. Timmt Thiele som gjorde 11 mål och Schmidt på sina 8 fullträffar.

⚠ Ett 0-0 resultat

Speltips: Carl Zeiss Jena

Odds: 2.45

Unit: 3

Spelstopp: 19.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Jena vs Hallescher FC vs 7/8 “Bäst form till 2.45” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades