Spelförslag: Incheon United vs Jeonbuk Motors 10/3

Incheon United- Jeonbuk Motors / Fotboll/ K-Leuage

Matchen:

Jag drar igång dagens första spelförslag med en match från Sydkorea och den mellan Incheon United och Jeonbuk Motors och att man man bjuds på 1,54 att Jeonbuk Motors gör mål i första halvlek anser jag ska ses med en mycket stor chans. Laget spelade Champions Leauge i veckan där man enkelt besegrade Tianjin Quanjian hemma med 6-3. Veckan innan dess inledde man säsongs premiären med att  hemmaslå Ulsan Hyundai med 2-0 enligt förväntan.

Man avslutade förra säsongen som liga segrare trots att man i den sista matchen förlorade mot Suwon med 2-3 och landade på 75 poäng när ligan skulle summeras. 22 vinster, 9 oavgjorda och 7 förluster på 38 matcher. 73 mål och 35 insläppta där lagets 2 målskyttar Edo och Kim Shin -Wook stod för en målskörd tillsammans. Varav den sistnämnda spelar vidare med Jeonbuk motors och dessutom stod för ett hattrick mot Tianjin Quanjian.

En mindre lyckad säsong stod Incheon United för där man hamnade på en 11e plats. 7 vinster, 18 !!oavgjorda och 13 förluster skrevs säsongen till, och man har börjat denna säsong på samma sätt som man avslutade förra säsongen. Med en förlust. Gangwon vann med 2-1 och kunde hålla ut efter ett bra tryck från Incheon dom sista 30 minuterna.

Jeonbuk kommer till spel med 4 matcher i ryggen sedan den 13e Februari i år varav 3 är Champions Leauge spel och har spelat ut hela sitt register med 13 mål och 4 insläppta.

Incheon gör det inte. En förlust i liga premiären och idag matchvärd mot mästarna Jeonbuk gör man det inte heller.  Lagen möttes 3 gånger förra säsongen där Jeonbuk vann 1 gång och spelade oavgjort 2. Gör man sin plinkt idag så sitter detta spelet alla dagar i veckan!!

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Jeonbuk Motors första halvlek

Odds:1.54

Spelstopp: 06.00
Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Incheon United vs Jeonbuk Motors 10/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades