Spelförslag: IK Sirius FK – Malmö FF 7/7 “1.81 på Malmö FF”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

Efter en bedrövlig start på månaden gällande min egna form där förluster, vinster och stolpe ut har varit kännbart har jag förutom denna matchen idag valt att lägga mig på en lite lägre gard för att få tillbaka flowet jag hade förra månaden. Men jag gör ett undantag gällande denna matchen då jag anser att dagens spelförslag på Asian -1 på Malmö FF till 1.81 gånger pengarna är väldigt generöst satt av Unibet.

Även om nu inte Malmö FF är i närheten av den form man var i förra året när man vann SM guld så är Sirius ett gäng som ligger sist i Allsvenskan med bara 5 inspelade poäng på 12 matcher och 28 insläppta mål. Det är så bedrövligt att Malmö FF:s statistik och form ska ses med en toppklass om man ställer dessa 2 lagen mot varandra. Inbördes möten. Inbördes möten talar för Malmö FF som aldrig har förlorat mot Sirius. Nä jag anser att Asian-1 på Malmö FF och pengarna tillbaka på en uddamåls seger ska räcka långt idag. Men då jag vill åt hela vinsten sätter jag 3-1 till Malmö till 1.81 gånger pengarna.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Sirius ligger sist efter 12 omgångar och man har bara tagit 2 poäng på 6 hemma matcher. Man har gjort 11 mål totalt men har på dessa 12 matcher släppt in 28 mål.

Sirius:

Sirius är precis så dåliga som raden visar och man har misslyckats med att vinna sina 10 senare matcher. Och man har som vi ser själva släppt in minst 1 mål i dom 9 efterföljande matcherna. Oavsett om man har gjort mål eller inte så har man varit laget som har släppt in första målet i 75 procent av alla dessa matcher. Idag spelar man mot Malmö FF och man har efter 6 spelade hemma matcher ännu inte vunnit. Man har 2 oavgjorda resultat att gå på vilket inte håller Allsvensk klass på långa vägar.

Malmö FF:

Malmö har såklart varit en besvikelse så här långt i Allsvenskan och har ett bedrövligt bortafacit så här långt med 1 vinst, 2-2 på Sundsvall och 4 raka förluster. Men 2 av dom har varit mot lag med betydligt bättre form än dom själva. Tänker på Djurgårdens 3-0 och Hammarbys 3-2. Kalmar vann likaså dom med 3-0 men ser man till tabellen så är Kalmar 12 poäng bättre än Sirius och 9 poäng före i hemmastatistiken. Sirius har 2 poäng! Detta ska vara en match som Malmö FF bara ska vinna.

Inbördes möten: 

Plockar fram ett relevant resultat från förra året när Malmö utan att förta sig enkelt vann borta med 4-0. Malmö har dessutom aldrig förlorat mot Sirius.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Malmö har aldrig förlorat mot Sirius

✅  Sirius ligger sist i Allsvenskan med 28 baklänges mål på 12 omgångar

⚠ Malmö FF har förlorat sina 4 senaste bortamatcher.

Speltips: Malmö FF Asian -1

Odds: 1.81

Spelstopp: 13.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: IK Sirius FK – Malmö FF 7/7 “1.81 på Malmö FF” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades