Spelförslag: Huesca-Albacete Balompié 12/4

 

 HuescaAlbacete Balompié / Laliga 2/ Fotboll

Matchen:

Hemmastarka Huesca mot Albacete Balompiè i kvällens ända laliga2 match och visst lutar det åt en hemmaseger till 1.55 gångerna? Huesca ligger på en 3e plats i tabellen och bara 3 poäng efter serie tvåan Rayo Vallecano. Dags formen är inte direkt övertygande med 4 förluster och 3 oavgjorda på dom 7 senaste matcherna men faktum kvarstår att man har tagit 11 segrar av totalt 16 på hemmaplan. Man har spelat 4 oavgjorda och bara förlorat 1.

Man spelar dessutom väldigt defensivt och har bara släppt in 10 mål på 16 matcher, Ett målsnitt på knappa 0.63 mål insläppt per match medans man har stått för 26 mål framåt på dessa 16. Lägg där till att man gjort mål i 14 av dessa matcher.

Albacete Balompié på resande fot är inget bra lag. Man har bara tagit 3 vinster på 15 matcher. Övriga 12 matcher är fördelat med 6 oavgjorda och 6 förluster, Formen är bättre än Huesca med 3 vinster, 3 oavgjorda och en förlust på sima 7 matcher. Men faktum är att man inte har vunnit mot Huesca på 7 år. Oavgjorda resultat och förluster har stått i vägen för att lyckas vinna.
Trots att man dags formen är bättre än Huescas så är man inte som sagt inte bra på bortaplan och har bara mäktat med 10 mål på 15 matcher och åkt på 18 baklängesmål. 11 av dessa 15 matcher har dessutom gått under 2,5 mål.
Lika målsnål defensiv som Huescas har hemma har man alltid gjort framåt så jag räknar inte direkt med nån sprudlande offensiv ikväll men jag tror att Huescas hemma statistik fäller Albacete idag och att man vinner med 1-0.

Speltips: Huesca

Odds: 1.55

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Huesca-Albacete Balompié 12/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades