Spelförslag: Helsingborgs IF – Degerfors IF 10/6 fördelen väger över på Olympia

MATCHEN: 

En toppmatch från Superettan väntar och den mellan Helsingborg If och Degerfors. 2 lag med riktigt bra form för dagen och där jag tror att Helsingborg drar det längsta strået och vinner denna duellen till fina 1.80 gånger pengarna. Helsingborg har vunnit 4 av 5 matcher hemma på Olympia och har på 4 inbördes möten mot Degerfors vunnit 2 liga matcher hemma med klara 3-0. En förlust  kom i Cup sammanhang och 1-1 kom borta förra säsongen. Annars är man felfria inför denna duell idag.

Degerfors har tagit 5 segrar på 11 matcher den här säsongen och kommer till Olympia med 3 segrar och 2 oavgjorda resultat på sina 5 senaste matcher. Vinster och oavgjorda resultat som alla har kommit mot lag under dom. Värt att notera är att Helsingborg har målskillnad 17/8 på 10 matcher och Degerfors 18/15. Klar fördel Helsingborg att hålla tätt bakåt. Utgångstips: 2-0 till 1.80.

Helsingborg:

Helsingborg har 6 segrar, 3 oavgjorda resultat och en förlust hittills och är obesegrade i dom 7 senaste liga matcherna där man likaså har gjort mål framåt i samtliga. Ett målglatt lag som har stått för över 70 procent av alla sina matcher med över 2,5 mål. En intressant detalj där nästan samtliga mål kommer i andra halvlek medans motståndarna allt som oftast gör första målet i första halvlek

Degerfors:

Över 40 procent av alla Degerfors baklängesmål sker efter den 75e minuten. Trots det spelar man bra fotboll och står på 5 segrar, 3 oavgjorda och 3 förluster efter 11 omgångar i Superettan. Ett lag som bara har spelat över 2,5 mål i 8 av dessa 11 matcher. Det tillsammans med Frej och Öster är man bäst i Sverige med så jag räknar inte med ett 0-0 resultat idag direkt.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Helsingborg vann hemma förra året med 3-0 och spelade 1-1 i säsongs avslutningen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Helsingborgs har bara förlorat 1 gång den här säsongen.

✅ Degerfors har bara vunnit en gång mot Helsingborg och det va i ett cup sammanhang.

⚠ två bra lag med bra form

Speltips: Helsingborg IF

Odds: 1.80

Spelstopp:17.30

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Helsingborgs IF – Degerfors IF 10/6 fördelen väger över på Olympia till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades