Spelförslag: Hearts-Hibernian 9/5 MAXBET

MATCHEN: 

Hearts mot Hibernian i säsongens sista match och jag väljer ett spelförslag att Hearts vinner eller får med sig ett oavgjort resultat till 1.73 gånger pengarna och grundar det på dom 3 åren som Hibernian inte har lyckats vinna borta mot Hearts. Jag lägger också stor vikt på att hemmalaget har mött dom 2 gånger denna säsongen. Man vann med 1-0 i en cup match i Januari och fick månaden innan dess med  sig 0-0. Båda matcherna spelades på hemmaplan.

Hibernian kommer till spel för att slåss om en Europaplats men kommer också till spel med 4 raka x i bortaspelet.Man är ett svårslaget lag och är obesegrade i 12 raka matcher och har gjort mål i 83 procent av alla sina borta matcher. Därför passar en gardering bra på denna matchen då denna matchen lika gärna kan sluta 1-1 som 1-0.

 

Hearts: 

Hearts har ingenting att spela för och kommer avsluta säsongen på en sjätteplats i tabellen med 6 lag. Man avslutar med att ha spelat 17 hemma matcher, vunnit 7,spelat oavgjort 7 gånger och förlorat 3 gånger. Man har gjort 21 mål och släppt in 12, detta trots att man har hållit nollan hela 10 gånger på hemmaplan. 14 gånger har man dessutom nätat. Räkna också in att 12 av dessa 17 matcher har gått under 2,5 mål så ska vi utgå från en målsnål historia igen?

 

Hibernian:

Hibernian kommer som sagt till spel med 4 raka kryss på bortaplan och jagar samtidigt en Europa plats inför nästa säsong. Man är obesegrade i 12 raka matcher och ska inte räknas bort från den här duellen. Men man har nästan samma bortastatistik som Hearts har hemma. På 18 matcher har man vunnit 7, spelat oavgjort 9, förlorat 2 och spelat under 2,5 mål i 12 av 18 tillfällen. Nytt oavgjort resultat? Under 2,5 mål? Udda måls seger? Det återstår att se. Lycka till!

 

Inbördes möten: 

På 3 år har inte Hibernian vunnit borta mot Hearts.

 

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Hibernian har inte vunnit borta på 3 år

Hibernian har spelat 4 raka kryss

Hearts har inget att spela för, Hibernian jagar EL plats

Mitt spreadsheet:

Speltips: Hearts eller oavgjort

Odds: 1.73

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Hearts-Hibernian 9/5 MAXBET till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades