Spelförslag: HC Yugra vs Metallurg Magnitogorsk 18/1

HC Yugra – Metallurg Magnitogorsk KHL Ryssland

Matchen:

Det bjöds på en en vinst igår av Apollon, märkligt nog så gjorde man bara 1 mål igår. Lite väl otippat sett till historiken men alla vinster räknas. Synd bara att rök på GSW inatt. Helt sjukt hur man tappar allting i Q1 och bjuder in Chicago Bulls när man ledde stort för att sen avsluta matchen med att vinna matchen med 7 poäng när man hade -8,5. Tack GSW för att ni bjöd på något rejält där bak.  Jag går från fotboll igår, till basket inatt och kör en hockey match från KHL idag då fotbolls utbudet inte är av världsklass idag. En match från KHL med bottenlaget HC Yugra som hemma gästas av serie 8:an Metallurg Magnitogorsk och jag har en spel idè.

HC Yugra är inet bättre än vad tabellen visar. Man ligger näst sist efter 51 spelade omgångar och har bara mäktat med 7 vinster och 9 övertidsvinster och stått för hela 28 förluster. 90/154 i målskillnad. Med andra ord ett snitt på 3,02 insläppta mål per match. Ett bedrövligt facit och trots att man har vunnit dom 2 senaste möterna mot Metallurg så jag menar på att det är 2 tillfälligheter. Dels för att det var alldeles i början av säsongen där skrällar oftast avlöser varandra och för det andra så vann på övertid i det senaste mötet i oktober, där lika gärna Metallurg kunde ha vunnit. Små marginaler.

Metallurg Magnitogorsk på en 8e plats i ligan har vunnit 20 av sina 51 matcher och 8 på övertid. Endast 16 matcher har man förlorat under ordinare tid. 133/126 i målskillnad ger ett målsnitt på 2.61 framåt och 2,47 bakåt. På resande fot ligger man på en fjärde plats i totalen och har tagit hälften av sina segrar.

10 vinster och 4 förluster under ordinarie tid gör att jag synar 1.68 på att man vinner. Jag synar!

 

 

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Metallurg Magnitogorsk

Odds: 1.68

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: HC Yugra vs Metallurg Magnitogorsk 18/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades