Spelförslag: Hawthorn vs Collingwood 24/3

Hawthorn – Collingwood Aussie Rules/ AFL

Matchen:

Hawthorn Hawks har dominerat mot Collingwood under en väldigt lång tid och har vunnit 10 av dom 11 senaste mötena där 2 av dessa segrar har vunnits med mer än 50 poäng. Därför anser jag att dagens spelförslag på 1.87 gånger pengarna på en hemma seger till Hawthorn Hawks är väldigt generöst av bolagen och ska synas.

Trots att båda lagen kom från en besvikelse förra året och inte alls levde upp till dom  förväntningar som man förväntades att göra så är Hawthorn Hawks det bättre klubblaget och har en större och tyngre talang inom båda 50 meters bågarna än vad Collingwood har. Dessutom ger återkomsten av ben Stratton, James Frawley och Cyril Rioli en stor fördel och kommer bidra väsentligt med offensiven för Hawthorn idag. Man stod förvisso för den sämsta säsongen sedan 2006 när man förlorade 7 av sina 11 första matcher. Men en ny säsong och inbördes möten talar för en hemmaseger då Collingwood inte har vunnit på bortaplan mot Hawks på 4 år.

 

Det blev en seger vardera för dessa 2 lag förra säsongen. Collingwood vann hemma med 18 poängs marginal i omgång 9 och ledde redan i halvtid med 34 poäng. Ett försprång som visade sig vara för svårt för Hawks att ta igen. Men man tog revanch på hemmaplan redan  6 omgångar senare då man vann med 24 poäng när fjärde quartern var färdigspelad.

Trots fjolårets stora besvikelse rankades Hawthorn 2017 som nr 1 i en fungerande effektivitet/offensiv med 76,4 procent i lyckade avslut medans Collingwood inte alls hade samma utdelning med sina 73,4. Bortalaget var så dåligt effektiva att man till slut rankades på en 11e plats för total mål med 278 sparkar, där bara 3 spelare slutade med att göra mer än 20 mål.

Dom 5 senaste mötena:

Omgång15, 2017, Hawthorn 118- Collingwood  94
Omgång 9, 2017, Collingwood 90-  Hawthorn 72
Omgång23, 2016, Hawthorn 112 – Collingwood 111
Omgång14, 2015, Hawthorn 101- Collingwood 91
Omgång 23, 2014, Hawthorn 121- Collingwood 56

Jag går för en Hawks seger idag!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Hawthorn Hawks

Odds: 1.87

Spelstopp: 09.25

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Hawthorn vs Collingwood 24/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades