Spelförslag: Hammarby vs Vetlanda 25/2 Fint spelvärde på Zinkens idag

Hammarby- Vetlanda / Bandy / Elitserien

Matchen:

Ett fint spelförslag hämtas när Hammarby möter Vetlanda på zinkens idag och det är första gången jag lägger vikt på att reka en svensk bandy match på 5 spades men jag tycker att få 1,71 på att Hammarby gör  över 5,5 mål idag i den avgörande kvartsfinal matchen mot Vetlanda är väldigt spelvärt .Det blev som sagt inget semifinalfirande i Småland i torsdags. Hammarby gjorde ingen höjdarmatch mot Vetlanda och föll på nytt i Sapa Arena under ordinarie tid. Slutsiffrorna skrevs till (7-5) och kvartsfinalen är därmed utjämnad (2-2). Hur är motivationen idag?

Hammarby slutade trea i årets tabell och fick därför äran att välja ett lag i kvartsfinalen. Vetlanda fanns kvar när det blev Bajens tur att plocka sin slutspelskandidat. Ett ganska tacksamt motstånd, Vetlanda är luriga, men det kunde blivit tuffare för Bajen. Jag är nog inte ensam om att tycka att Vetlanda passar Hammarby bättre än  Bollnäs och Villa i detta slutspel. Bajen vinst idag och man spelar semifinal mot serievinnarna Sandviken som slog ut Vänersborg i tre raka matcher. Säkert tråkigt för en del supportar att avancemanget inte säkrades i torsdags, men kul för publiken att få en till match på Zinken. Måtte det sluta väl för dom grön vita….

Dom 2 tidigare matcherna mot Vetlanda har slutat 11-2 och 6-2 och ska man se till Hammarbys målform dom 6 senaste matcherna så har laget gjort 6 mål eller fler i 4 av dom och 2 av dom har slutat på 5 mål blankt. Trots att Bajens anfallare Christoffer Fagerström  är avstängd i 3 matcher och inte finns med i dagens match så gick det ju rätt bra utan honom i 11-2 segern.

Hammarby och Vetlanda har möts 6 gånger sedan den 15e november 2017 där Hammarby har gjort 6,7,6,4,11,5. Räknar med nya mål för Hammarby ikväll. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Hammarby över 5,5

Odds:1,71

Spelstopp: 13.30

Spelbolag:https://5spades.com/Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Hammarby vs Vetlanda 25/2 Fint spelvärde på Zinkens idag till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades