Spelförslag: Hammarby vs Guif 18/2 Denna matchen vinner Guif

Hammarby- Guif / Elitserien/ Sverige

Matchen:

Hammarby möter Guif idag och jag hämtar hem dagens spelförslag i en bortaseger till Guif till 2.20 gånger pengarna på Betfinal. Möjligtvis att oddsen sviktar från bolag till bolag men detta var det högsta jag fick fram hittills. Genom åren så har laget haft väldigt lätt mot Hammarby och har bara förlorat 1 av dom 5 senaste mötena. Och den förlusten ägde rum den 14e december 2016 då man föll med 2 måls marginal. Efter det så har lagen möts 3 gånger 2017, varav 2 gånger denna säsong och alla har följts upp av Guif segrar. Först den 15e september i en 26-29 seger och sen 28-25 den 21a  november hemma i  Eskilstuna. Nu möts man för tredje gången och Guifs kommer till spel med 4 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på sina 6 senaste matcher. Hammarby kommer till spel med 4 segrar och 2 förluster bakom sig.

Hammarby har tagit 10 av 15 hemmasegrar den här säsongen, spelat 1 oavgjord och förlorat 4. Men deras bortaspel har gjort att man trots det inte ligger högre än en 9e plats i ligan. Man har gjort 420 mål framåt på 15 matcher och släppt in 378 mål. Det ger ett målsnitt  på 28/25. Ställer man dom siffrorna mot Guifs bortaspel där laget snittar 28 mål framåt och 26 bakåt (516/483 på 18 matcher) så kommer det skjutas hej vilt i denna match. Guif har dessutom tagit 9 segrar av dessa 18, spelat oavgjort 2 och förlorat 7.

I totalen ligger Guif på en sjätteplats och har 13 poängs försprång ner till Hammarby och ska vara det bättre laget idag, Dess inbördes möten talar också för att man tar en seger idag. Men bollen är rund och allt kan hända men jag tycker ändå att oddset är för generöst för att inte syna idag. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Guif

Odds: 2.20

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Hammarby vs Guif 18/2 Denna matchen vinner Guif till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades