Spelförslag: Hammarby- IFK Kristianstad 1/3

Hammarby-IFK Kristianstad / Handboll / Elitserien

Matchen:

Hämtar hem dagens spelförslag från Eriksdalshallen och den mellan tabell tian Hammarby och IFK Kristianstad och tycker att man bjuds på ett fint spelvärde i att det blir över 52,5 mål i den här matchen. IFK Kristianstad är dom stora dominanterna i svensk handboll dom senaste åren och ska inte ha några problem med att avfärda Hammarby ikväll.

IFK Kristianstad kommer till bortaspel med 16 vinster, 4 oavgjorda och  3 förluster på 23 matcher och har gjort 624 mål framåt och släppt in 558 mål på dessa matcher. Jag gillar att lägga vikt på sån statistik för oftast så speglar det verkligheten ganska bra i 8 fall av 10. Man har spelat över  57,5  mål i 12 av sina 23 matcher och spelat under i 11 av dom. Bara en gång på dom 5 senaste inbördes möterna har matchen gått under 52 mål. Annars har linan passerat med god marginal.

Hammarby på hemmarplan har tagit 10 vinster och förlorat 10. Och likadant som IFK Kristianstad så har man spelat under 57,5 mål i 11 matcher och över i 10 av dom. Sett till lagets 6 senaste matcher så har man gått över linan 4 gånger. Kollar man in IFK Kristianstads 6 senaste liga matcher så har laget gjort det i 3 av dom. Men det har varit mot betydligt tuffare motstånd än Hammarby. Bland annat mot serie tvåan HK Malmö och Alingsås.  När lagen möttes i Kristianstad den 8e februari slutade den matchen  27-25 till hemmalaget.  Jag sätter en utgångsvinst till en enkel IFK Kristianstad seger och ett fint utgångstips att man vinner med 28-25 ikväll!

Lycka till men inte för mycket! Nu går vi för den första segern i mars. Lycka till!!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 52,5 mål

Odds:1,87

Spelstopp: 19.00

Tipsa om Spelförslag: Hammarby- IFK Kristianstad 1/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades