Spelförslag: Hammarby IF vs Östersunds 9/7 “Hörnspel testas”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

Inte helt otippat att jag skulle ta den här matchen idag tänker säkert många som vet att mitt lag är Hammarby men idag ska jag varken tippa med hjärta eller på resultat. Jag kommer spela på ett hörnspel och att Östersund gör över 4,5 hörnor till 1.66 gånger pengarna. En låg lina som är satt  på Unibet med tanke på att Östersund snittar 7 hörnor per match i sitt bortaspel.

Och det är man faktiskt bäst med i hela Allsvenskan. Före alla stockholms lag, före IFK Göteborg Elfsborg och Malmö. Det är bara Trelleborg som kan mäta sig med Östersund med sina 6 hörnor i snitt.

Hammarby kommer hålla i taktpinnen idag inför sin hemmapublik och försöka ta över första platsen från AIK som vann sin match i lördags mot Trelleborg med 4-1. Man kommer pressa högt upp på plan som man har gjort i stort sett hela säsongen och det kommer öppna upp ytor och chanser för Östersund vilket talar för att detta hörnspel ska ses med en br chans idag. Över 4,5 till till 1.66 när man snittar 7 är bara att tacka och ta emot om den sitter!.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Östersunds 35 hörnor i bortaspelet och ett snitt 7 hörnor per match.

Hammarby:

Hammarby ligger på en andra plats och bara 2 poäng efter AIK. Man har spelat över alla förväntningar den här säsongen och har 8 segrar, 2 oavgjorda och en förlust innan uppehållet. Man har med andra ord vunnit över 75 procent av alla sina matcher den här säsongen där 9 av av 11 matcher har gått över 2,5 mål och där man hemma har spelat över den linan i 5 av 6 gånger. Bra värde även på den linan för dom som hellre vill spela den. 1.72 på Unibet just nu.

Östersund:

Östersund ligger på en 10e plats i Allsvenskan och är obesegrade i dom 4 senaste bortamatcherna. Dom 3 senaste matcherna innan liga uppehållet har man gjort 2 mål eller fler och har en form som har tagit dom upp på en femteplats med 14 poäng på dom 8 senaste matcherna. Hammarby har 17 poäng sina 8.

Inbördes möten: 

Inbördes möten på Tele2 arena är att Östersund har kört på och har på dom 4 senaste mötena 2 vinster och 2 oavgjorda resultat mot Hammarby.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Östersund snittar 7 hörnor per match i bortaspelet

✅  Hammarby kommer pressa högt upp på plan

⚠ Ända risken är väl om Östersund skulle parkera sig på egen planhalva.

Speltips: Östersund FK över 4,5 hörnor

Odds: 1.66

Spelstopp: 19.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: Hammarby IF vs Östersunds 9/7 “Hörnspel testas” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades