Spelförslag: Hamilton -St Johnstone 8/5

MATCHEN: 

Jag vill att folk läser igenom detta spelförslag och sen själva bestämmer om man anser att det är en bra rek eller inte men är inte över 2,5 mål till 2,28 gånger pengarna mellan Hamilton och St Johnstone ett väldigt högt odds då hemmalaget Hamilton har spelat 76 procent av alla sina hemma matcher över den linan. Dvs i 13 av 17 hemma matcher. För att ta den statistiken med sig till Relegation Group där båda lagen spelar just nu så har över 2,5 mål skett i 5 av 9 matcher för Hamilton och i 4 fall av 8 för St Johnstone på bortaplan. Där även Hamilton radar upp den linan med 6 av 9 matcher över 2,5.

Lägg också till att av båda lagens 36 spelade matcher så har BLGM gjort mål i 23 respektive 17 matcher av dessa vilket även styrker min teori att denna har en chans att sluta likadant. Detta då St Johnstone 4 senaste matcher har slutat med över 2,5 mål där man dessutom har gjort mål framåt i samtliga av dom. Och även om nu Hamilton bara har spelat 3 av 5 matcher över 2,5 mål så har man iallafall gjort mål i alla 5 matcher. Över 2,5 mål eller BLGM?

 

Hamilton: 

Hamilton spelar i Relegation Group och kommer oavsett vid vinst eller förlust slippa kvala då man står på bättre målskillnad och inbördes möten än vad Partick Thistle gör som står på 30 poäng och kval just nu. Hamilton står på 33. Notera att av Hamiltons 18 hemma matcher har man 5 vinster, 3 oavgjorda och 10 förluster. 25/ 33 i målskillnad.

 

St Johnstone:

Bästa bortalaget i Relegation Group och spelar idag sin sista match för säsongen efter 18 bortamatcher med 6 vinster, 3 oavgjorda och 9 förluster. 23/25 i deras målskillnad och en säkrad plats till nästa säsong. Lägg till att St Johnstone har spelat 50 procent av dessa matcher med att båda lagen gör mål. Hamilton har gjort det i 12 av 18 hemma matcher. Dom 4 senaste matcherna har man spelat över 2,5 mål där 3 av dom gick över linan med god marginal.

 

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Senaste mötet slutade med en 1-0 seger till St Johnstone

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Hamilton har spelat 76 procent av alla sina hemma matcher över 2,5 mål

St Johnstone har spelat över 2,5 mål i 50 procent av alla gångerna på bortaplan

Inbördes möten

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2,28

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Hamilton -St Johnstone 8/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades