Spelförslag: Halmstads BK vs Helsingborgs IF 14/6 “I samma stund jag skrev reken sjönk oddset från 1.70 till 1.65”

MATCHEN: 

Första tanken som slog mig var “spela Helsingborg  Asian -1 till 3.95 men ändrade mig snabbt när jag såg att man vinner ju sällan sina borta matcher med mer en 1 mål, med undtag för 5-1 segern mot bottenlaget Frej.Nu är det en ny match mot ett betydligt bättre motstånd än Frej när man nu åker till Örjans vall för att möta ett lika formstarkt lag som dom själva. HBK med 3 segrar och 2 oavgjorda resultat mot Helsingborgs 4 segrar och en oavgjord på sina 5 senaste. Medans jag satt och funderade hann oddset på ett DNB sjunka från 1.70 till 1.65. Jag insåg då att jag är nog inne på rätt spår ändå så jag väljer att spela Helsingborg och pengarna tillbaka på x och synar 1.65 innan oddset sjunker ännu mera.

Det är 2 bra lag som är obesegrade i dom 8 senaste matcherna MEN det är Helsingborg som har övertaget på Örjans Vall genom åren med 3 segrar, en oavgjord och en förlust. Tror dock på en jämn match och sätter utgångstipset 2-2, 1-2 till Helsingborg idag.

Halmstad BK:

3 poäng efter Helsingborg ligger Halmstad och är likaså dom obesegrade i dom 8 senaste matcherna. Man är inte lika effektiva på att göra första målet som Helsingborg är men är tillräckligt bra med att göra det i mer än hälften av matcherna man spelat. Kanske bäddar det upp med ett 1-1 resultat i halvtid? Värt att komma ihåg är att HBK har gjort 2 mål eller fler i sina 3 senaste matcher.

Helsingborg IF:

Helsinborg ligger på en tredjeplats i Superettan med 7 vinster, 3 oavgjorda resultat och 1 förlust. Man är som jag skrev tidigare obesegrade i 8 raka matcher. Man har vunnit dom 4 senaste hemma matcherna och är obesegrade i dom 5 senaste bortamatcherna. I samtliga av dessa matcher så har Helsinborg gjort första målet i 73!! procent av alla gångerna. Väldigt imponerande men ganska väntat då man förväntas ta steget upp till Allsvenskan denna säsongen.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Ingen av lagen möttes under 2017.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Helsingborg har statitsiken med sig på Örjans Vall

✅ Helsingborg har ännu inte förlorat på bortaplan.

⚠  2 lag som är obesegrade i dom 8 senaste matcherna

Speltips: Helsingborg IF DNB

Odds: 1.65

Spelstopp:19.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Halmstads BK vs Helsingborgs IF 14/6 “I samma stund jag skrev reken sjönk oddset från 1.70 till 1.65” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades