Spelförslag: GIF Sundsvall vs AIK 15/7 “första mål och vinst”

MATCHEN:

Söndag och nya tag efter gårdagens mediokra dag där tyska regionalliga avgjordes redan efter 40 minuter med 3 mål och linan över 2,5mål satt fint. Tyvärr så gjorde inte Legia Warszawa sitt när man föll mot Arka Gdynia med 3-2. Trots att man hade ledningen både en och 2 gånger,

Ett lag jag däremot tror tar ledningen och håller hela vägen till 90 minuter är AIK borta mot Sundsvall. 1.92 gånger pengarna på att man gör första målet och vinner matchen blir mitt spel idag. AIK är just nu bäst i Sverige och är är obesegrade sedan den andra April i år. Med andra ord så har man ännu inte förlorat en match i årets Allsvenska, i cup sammanhang eller kvalet till Europa Leauge, Dessutom möter man Sundsvall som inte har förlorat borta mot sedan april 2004.

AIK är det laget som har gjort första målet i 10 av 13 liga matcher den här säsongen och det är man bäst på i hela Allsvenskan. Bara Kalmar kan mäta sig med den statistiken som har gjort det i 9 av sina 12 matcher. AIK har gjort det i 6 av 6 hemma matcher och i 4 av 7 borta matcher.

Sundsvall har gjort första målet i 5 av 7 hemma matcher mot lag som är betydligt sämre försvarat än AIK och man har inte lyckats med att göra första målet på dom 5 borta matchernaman har spelat hittills.

Avbräck för Sundsvall som har backen Carlos Moros avstängd efter sitt andra gula kort i 3-0 förlusten mot Häcken. Även på Linus Hallenius som tvingades gå av planen med en befarad skada.

AIK har sedan tidigare skador på Robert Lundström, Joel Ekstrand  och Jesper Nyholm men har en tillräckligt bred trupp för att klara av uppgiften mot Sundsvall idag om allt går enligt statistik och tradition. 1.92 spelas på Norrporten Arena idag.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ AIK har gjort första målet i 10 av 13 liga matcher

✅  AIK har inte förlorat borta mot Sundsvall på 14 år

⚠ Sundsvall har gjort första målet i 5 av 7 hemma matcher, 0/5 borta matcher

Speltips: AIK första målet och vinst

Odds: 1.92

Spelstopp: 14.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: GIF Sundsvall vs AIK 15/7 “första mål och vinst” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades