Spelförslag: Fremantle Dockers vs Essendon 31/3

Fremantle -Essendon / Aussie Rules / AFL

Matchen:

Fremantle Dockers möter Essendon. Essendon som gjorde en imponerande match mot Adelaide Crows i premiären och vann sista quartern med att vända ett 20 måls underläge till vinst. Trots att man inte vunnit mot Adelaide sedan 2015 så borde man kanske inte bli så förvånad ändå. Essendon var trots allt ett av dom lagen som gjorde flest poäng förra säsongen och vann hela 18 av 23 matcher i sista quartern. Därför anser jag att dagens spel att man vinner sista quarter till 1.66 gånger pengarna ska spelas.

Fremantle Dockers kommer till spel efter en 50 poängs förlust mot Port Adelaide i säsongs premiären. Man blev slaktade på allt och kunde till slut inte orka med att göra mer än 60 poäng.Clearance (-10) misslyckade inspel på 50 meters linjen (-13) ,tacklingar (-19) osv. Fremantle dras på en del skador vilket kan ställa till mot Essendons offensiva spelform med Joe Daniher, Cale Hooker och James Stewart i spetsen. En trio som stod för 8 mål mot Adelaide.

Vill dock tillägga att Essendons seger förra säsongen var klubbens första över Fremantle sedan 2013. Innan dess så har hemmalaget vunnit 4 raka  hemmasegrar. Ta en titt på dessa 5 möten:

Omgång 23, 2017, Essendon 107 Fremantle 92
Omgång 7, 2017, Fremantle Dockers  116 Essendon 79
Omgång 11, 2016, Fremantle Dockers126 Essendon 47
Omgång 6, 2015, Fremantle Dockers   80 Essendon 52
Omgång 4, 2014, Fremantle Dockers 113 Essendon 60

Jag är övertygad om att publiken på Optus Stadium kommer få en spännande match och att Essendon kommer att vara väldigt angelägna om att förstöra festen och få en flygande start på sin säsong med att vinna 2 raka. Om man inte vinner så tror jag att man kan förlänger sin svit med att vinna q4 till 1.66 gånger pengarna och upprepa det man gjorde i premiären mot Adelaide Crows. Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Essendon Bombers quarter 4

Odds: 1.66

Spelstopp: 11.10

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: Fremantle Dockers vs Essendon 31/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades