spelförslag: FC Schweinfurt 05 vs Aschaffenburg 3/8

MATCHEN:

Det är med nöd och näppe gårdagens spel gick in. På den berömda övertids minuten kom 3-0 och därmed satt spelet på över 2,5 mål. Jag höjer ribban inför den här matchen och spelar att denna går över 3,5 mål till 1.74 Unibet / leo Vegas. Bäst odds just nu då 10bet bjuder 1.68 och Rizk har inte ens denna lina. Läs igenom denna och gör en egen bedömning. Det är 2 målglada lag som tillsammans har spelat över 3,5 mål i 6 av sina 8 första liga matcher den här säsongen. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 27e Juli vs 27e Augusti:

En sammanfattning av tabellen och lagen:

FC Schweinfurt har öppnat säsongen bra och ligger på en andra plats i ligan på 10 poäng. Det har blivit 3 vinster och en oavgjord match och man är med det obesegrade i säsongs öppningen. Man har spelat 2 hemma matcher och är 100 procentliga med att gå över 3,5 mål i båda matcherna. 4-0 och 3-1. Man vann sin borta match med 3-1 och spelade 1-1 i förra omgången. Målskillnaden efter 4 omgångar är 11/3 och med den offensiven är man bäst i ligan med just nu.

Viktoria Aschaffenburg har börjat med 1 vinst, 2 oavgjorda och en förlust och är placerad på en nioende plats just nu. 3 av dessa 4 matcher har gått över 3,5 mål varav båda borta matcherna. 2-2 och 2-2. Ända matchen som slutade under 3,5 mål var en hemma match man vann med exakt 3-0.

FC Schweinfurt 05:

3-1,3-1-4-0 och 1-1 har dom 4 första matcherna på säsongen slutat för FC Schweinfurt 05. Man har en övertygande statistik på hemmaplan där man har spelat över 3,5 mål i 6 raka matcher och ska man se till dom 10 senaste matcherna man har spelat så har man bortsett från det senaste 1-1 resultatet  mot Garching spelat 9 raka matcher över 3,5 mål. Målskillnaden på dessa 10 matcher är 36/ 18.

Aschaffenburg:

Aschaffenburg har precis som Schweinfurt startat sin säsong med målkalas och har spelat 3 av 4 matcher över 3,5 mål varav 2 raka 2-2 resultat på bortaplan. Man avslutade också förra säsongen sista borta matcher med att spela över 3,5 mål och har alltså seglat över denna lina i 4 av dom 5 senaste borta matcherna.

Inbördes möten: 

Inga inbördes möten finns rapporterade mellan dessa 2 lag sedan den 14e November 2015. En match som slutade 1-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  FC Schweinfurt har spelat 6 raka hemma matcher över 3,5 mål

✅  3 av dom 4 senaste liga matcherna har Aschaffenburg spelat över 3,5 mål

⚠ Inbördes statistiken för 3 år sedan.

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 1.74

Unit: 3

Spelstopp: 19.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om spelförslag: FC Schweinfurt 05 vs Aschaffenburg 3/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades