Spelförslag: FC Gifu -Albirex Niigata 26/5 Som natt och dag

MATCHEN: 

Första lördags matchen från Japan och J2-leauge och jag har fastnat för ett spelförslag att Albirex Niigata vinner den här matchen och pengarna tillbaka vid oavgjort. Detta efter att ha läst på en hel del om Albirex Niigata. Laget är som natt och dag hemma, 1 seger, 3 oavgjorda och 4 förluster hemma, 5 segrar och 2 förluster på 7 borta matcher. Man har alltså vunnit 71 procent av alla sina matcher på bortaplan där man dessutom har gjort mål i samtliga av dom. Och ska man se till den totalen gällande mål så har även 71 procent av lagets totala mål skörd gjorts på bortaplan. 1.70 gånger pengarna på Albirex Niigata med DNB tycker jag är otroligt fint spel idag. Speciellt när Gifu har misslyckats med att göra mål i hälften av alla sina hemma matcher den här säsongen.

FC Gifu:

Gifu är precis som Albirex Niigata och tar tar flertalet av sina poäng på bortaplan. Hemma har det blivit 1 vinst och 2 oavgjorda på 6 matcher. 6/7 i målskillnad och 5 av 6 matcher under 2,5 mål säger att man är ett defensivt lag och svåra att göra mål på. Därför tycker jag att detta spelförslaget DNB passar bra idag då bortastatistiken talar för Albirex Niigata och får stöd av FC Gifus hemma statistik.

Albirex Niigata:

Som tidigare nämnt så har Albirex Niigata vunnit 5 av 7 bortamatcher och har gjort 13 mål jämfört med 4 mål på hemmaplan. Man har misslyckats med att göra mål i 50 procent av sina hemma matcher och man har gjort mål i alla sina bortamatcher. Man är verkligen som natt och dag. Man kommer dessutom med 3 raka bortavinster och har tagit poäng i sina 7 sista matcher. Lägg till att man har gjort 2 mål eller fler i dom sista 3 matcherna.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Albirex Niigata tar flertalet av sina poäng borta.

✅ Albirex Niigata har spelat 86 procent av sina bortamatcher över 2,5 mål.

⚠ Lagen har inte mötts förut

Speltips:  Albirex Niigata

Odds: 1.70

Spelstopp:08.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: FC Gifu -Albirex Niigata 26/5 Som natt och dag till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades