Spelförslag: FC Fredericia vs HB Køg 5/4

FC Fredericia- HB Køg 5/4

Matchen:

FC Fredericia möter HB Køg i Danska division 1 och jag har valt att kolla in dagens spelförslag på att BLGM till 1.75. Detta då hemmalaget har en lika svajig defensiv som offensiv. Vilket även speglar lagets senaste matcher där man kommer med 3 raka x.

Hemma är FC Fredericia inte direkt ett lag som övertygar och har bara mäktat med 3 vinster. 3 oavgjorda och 4 förluster på 10 matcher. Det som är mest intressant i denna matchen är att på dessa 10 matcher så har man gjort 20 mål och släppt in 18. Det ger med andra ord ett målsnitt framåt på 2 mål per match och 1.8 mål bakåt. FC Fredericia har dessutom gjort mål 9 av dessa 10 matcher. Man har släppt in mål 9 av dom vilket stärker min teori att samma sak kan ske idag igen. Vi kan också tillägga att trots 3 raka kryss så är man det laget i ligan som innehar andra platsen. Man har spelat flest matcher hemma med över 2,5 mål. Hela 7 stycken har det blivit hittills.

Danmark  / Division 1

HB Køg kommer till spel med ett lika bedrövligt bortaspel som hemmalaget och har bara orkat med 3 segrar på 11 försök. Spelat 3 oavgjorda och förlorat 5. Trots det så har man ändå orkat med att göra 1 mål i snitt per match och likaså släppa in 1 mål. 13/14 i den målskillnaden. Och ser man till HB Køg i helhet så har laget gjort mål 7 av dessa 11 bortamatcher och släppt in mål 9 av dom. Lägg därtill att man har gjort mål i 4 av sina 5 senaste matcher medans FC Fredericia har gjort det i 3 av sina 5.

Jag synar 1.75.

Speltips: BLGM

Odds:1.75

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: FC Fredericia vs HB Køg 5/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades