Spelförslag: FC Astana vs FC Midtjylland 24/7 MAXBET

MATCHEN:

Champions Leauge kvalet rullar vidare och lag som vilade sina spelare i helgens liga matcher kommer garanterat ställa upp med sina bästa laguppställningar den här veckan.Som jag skrev  i söndags så finns det egentligen bara 2 lag i Kazakstan som är en klass för sig. Kairat Almaty och FC Astana. Och det är FC astana som är det bästa laget av dom 2 i den inhemska ligan med 50 poäng  efter 20 liga matcher och 6 poäng före Almaty som innehar andra platsen på 44 poäng.

I den inhemska ligan så har FC astana efter  20 liga matcher 16 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. Målskillnaden 43/12 och ett snitt på över 2 mål per match. Av dessa 20 matcher så har FC Astana spelat 10 hemma matcher med raden 9 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster. Målskillnad 25/5. Den ÄNDA oavgjorda matchen på hemmaplan  kom just mot Almaty i en 1-1 match den 14e April detta året. Sen har man radat upp 8 raka vinster inför sin publik och har på dessa matcher gjort 20 mål och släppt in 4.

Av dessa 10 hemma matcher har man hållit nollan 7 gånger, Man höll nollan  i första rundan av Champions Leauge kvalet och åttondels finalen hemma mot Sutjeska när man vann med 1-0 som man sedan följde upp med en 2-0 vinst borta i returen. Mellan dessa 2 kval matcher hann man även med att spela en Liga match i helgen. Den matchen vann man även den hemma med 2-0. Mot Shaktar Karagandy. En seger man kanske inte skulle förvänta sig allt för mycket av då laget slåss i den nedre halvan av tabellen.

FC Midtjylland har precis kommit igång med ligan i Danmark utan att imponera. Man fick med sig ett 0-0 resultat i öppnings matchen mot Aarhus som sedan följdes upp med en 2-1 förlust borta mot Aalborg.  Lägg där till 3 stycken Club frendly matcher med 2 oavgjorda och 1 förlust på resultat tavlan så kan vi enkelt räkna ut att av FC Midtylland 5 senaste matcher, i liga och tränings sammanhang har man kryssat 3 gånger och förlorat 2 gånger. Ännu ingen seger alltså!

Astana är som sagt redan 20 matcher in på sin säsong och har, hemma som borta inte förlorat en match sedan den 23e maj i år. Och ska man gå på den målskillnaden och vinst raden sen den förlusten så har man 8 vinster och 1! 0-0 match mot tredje placerade Tobol. Även där har man målskillnaden 20/4.

FC Astana kommer till matchen med en komplett laguppställning utan skador och avstängningar, FC Midtjylland har sedan länge skador på Hassan. Drexler och Riis. Komplett trupp för övrigt.

Sätter en rak etta på FC Astana idag då och utgångstipset 2-0.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ FC Astana är obesegrade hemma och ett oerhört svårt lag att slå.

✅  FC Midtjylland har inte börjat sin säsong bra och har inte vunnit varken i ligan eller i tränings matcher på sina 5 senaste matcher

⚠ Ett 0-0 resultat i värsta fall

Speltips: FC Astana

Odds: 2.00

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: FC Astana vs FC Midtjylland 24/7 MAXBET till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades